Vlada Srbije još uvijek bez objašnjenja o prodaji akcija Instituta Žarku Rakčeviću

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić gostujući u emisiji "Živa istina" rekla je da još uvijek nije dobila objašnjenje koji su motivi Vlade Srbije da zaobiđe Vladu Crne Gore i svoj paket akcija u Institutu „Simo Milošević“ proda Žarku Rakčeviću.
Objavljeno: 08. 11. 2019 - 22:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ona smatra da je bilo logično da svoj paket akcija ponude Vladi Crne Gore.

"I dalje smatram da je to urađeno na netransparentan način. Kao predsjednica Tenderske komisije za privatizaciju smatram da smo  zbog takvog poteza na tenderu imali samo jednu ponudu i to ponudu Rakčevića sa kompanijom iz Češke. Mislim da je takav potez Vlade Srbije doveo da imamo samo jednog ponuđača. Imamo ponudu koja ispunjava uslove, ali nemamo sa čim da je uporedimo", kazala je Sekulić.

Komentari: 5

BND

08. 11. 2019 - 23:29

To je Rakčeviću dato po nalogu BND(Merkelova i SRN). U bescenje. Zbog toga mora da sluša bespogovorno BND i ruši vlast u CG. Kao dodatnu kompenzaciju puniće mu hotele sa turistima iz Njemačke. Đoko Orlandić PS To je sitnica u odnosu na ono što je BND spriječila nekoliko milijardi eura investicija u CG, preko one tri skaradne liderke iz NVO. Trebalo bi razmisliti o traženju ratne odštete od Njemačke(zbog zla koje je nanijela CG) zbog ove prljave politike prema CG.
@

09. 11. 2019 - 16:56

kako si ti pametan!i obavijesten.Ja predlazem da se ne proda Rakcevicu nego da se nadje neki taksista iz Rusije kao za hotel u Ulcinju pa da Institut radi uspjesno kao mislim da je u pitanju Galeb.Rakcevic je svdjao se on nama ili ne jedan od rijetkih ako ne i najbolji crnogorski biznismen ali sve to nije vazno jer nije po volji manje sposobnim od sebe.
Žuga

09. 11. 2019 - 00:48

Ponistite tender. Eto ih ponistavate svaki bogovetni dan. Lako je naci tehnicku omašku ili neku slicnu gresku.
siki

09. 11. 2019 - 08:03

tacno,napokon nesto pametno, da ove otimace drustvene imovine maknemo. Institut kao i aerodrome treba da kupi kompanija koja se bavi poslom koji kupuje,a ne neki Rakcevic
sta ima da objasnjavaju i kome

09. 11. 2019 - 10:20

Prodali svoju imovinu onom ko im se svidja i ko nije prevarant kao vlada .
Novi komentar