Ništa od MMA "klanja", Bakočević poražen u prvoj rundi

Crnogorski borac, Vaso Bakočević, napravio je potpuni šou na KSW - u u Zagrebu, pa je tako prvo na mjerenje izašao sa horor maskom krvavih zuba i prijetio klanjem Poljaku Borisu Mankovskom koji ga je potom u borbi porazio u prvoj rundi.
Objavljeno: 10. 11. 2019 - 11:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Po svemu sudeći prijetnje popularnog Psihopata nijesu dale željeni rezultat. Poljski borac je od samog starta napao i vrlo brzo, u 1. rundi, došao do pobjede. On je oborio Crnogorca i potom ga "anakonda" zahvatom stegao i tako došao do pobjede.

“Nisam pi*ka, neću plakati. Izgubio sam sto puta, izgubit ću još sto puta”, rekao je nakon poraza Vaso, nakon čega je prokomentisao publiku koja mu je dala veliku podršku: “Najviše mi je žao što sam vas razočarao, ali nadam se da sam vas zabavio u ovih par minuta koliko je trajalo.”

https://portalanalitika.me/clanak/350583/vaso-bakocevic-na-ovaj-svijet-sam-dosao-da-se-tucem-protivnik-ce-biti-ubijen

I MMA borac Miloš Janičić je upisao poraz. 

Janičić, debitant u KSW-u, vodio je žestoku bitku sa Poljakom Romanom Šimanskim, koji je bio dominantan u prve dvije runde.

U posljednjoj je 22-godišnji Podgoričanin krenuo na sve ili ništa, ali nije uspio da nokautira rivala kome je pripala pobjeda jednoglasnom odlukom sudija.

U glavnoj borbi večeri, Marijuš Puđanovski je prekidom savladao Erka Juna, borca iz Bosne i Hercegovine.

Komentari: 2

bilans

10. 11. 2019 - 08:38

Sve u svemu Poljaci pobijedili SFRJ 3:0
suma sumarum

10. 11. 2019 - 14:28

Naslušali su se svi prisutni poljske himne koja je veoma slična himni ex Yu.
Novi komentar