FOTO

Policijski automobil krši saobraćajna pravila i skreće na duploj punoj liniji

Policijski automobil je prekšio saobraćajna pravila i skrenuo na duploj punoj liniji u podgoričkom naselju Zabjelo.
Objavljeno: 11. 11. 2019 - 14:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama.

policijsko-auto-2

Podsjećamo, prema podacima Uprave policije (UP), u prethodna dva mjeseca u Crnoj Gori dogodila se 1.181 saobraćajna nezgoda.

Iz policije se još uvijek nijesu oglašavali ovim povodom.

foto: podgorički vremeplov

Komentari: 6

zika policajac

11. 11. 2019 - 14:37

Direktno od brava dosli u policiju i sto je najgore oni tumace zakon i kaznjavaju one sto su na dzadi rodjeni i vijek proveli . Vozim jednu noc i kako nije bilo saobracaja upalio duga svjetla kad iznenda iz zbuna izlece jedan . Veli" mi kaznjavamo zbog dugijeh svjetalah " al mi kao oprosti . Ispadoh kriv i nadje mi manu a on koristi faktor iznenadjenja .
mimo

11. 11. 2019 - 14:43

Na Zabjelo se cudo cini od ovakvih i slicnih saobracajnih prekrsaja. Na one semafore kod trafika, mnogi idu lijevom, koja je samo za skretanje lijevo. Naravno, time preticu cijelu kolonu koja mora da ceka i po 2-3 stajanja da prodje na zeleno... Ista je situacija i na sljedecim semaforima... A ovo skretanje put Volija je, maltene, obaveza. Niko ne bi do kruznog tih 100 metara produzio... Ipak ono sto najvise u zadnje vrijeme primjecujem da je u veeelikom porastu je upotreba telefona tokom voznje. Imam osjecaj da svaki 3. vozac kojeg vidim, u ruci drzi telefon. Haos...
na vrijeme se prestrojiti

11. 11. 2019 - 15:46

A ti sto hoce lijevo voze se desnom do samog skretanja pa onda hoce da se na silu prestoje. Sve bis ja vratio u L autoskola i na psihijatrijski pregled da ustanove kolko ste agrsivni .
Ekonomija

11. 11. 2019 - 15:07

Ovo je dio magistrale i treba pod hitno postaviti betonske ograde kao na mostu Blaža Jovanovića. Ima mnogo udesa i opasno je za pješake i vozače koji poštuju propise. POD HITNO POSTAVITI BETONSKE ELEMENTE.
pobro

11. 11. 2019 - 15:42

bez obzira sto je horizontalna signalizacija napravljena kako je napravljena, treba je izmijeniti na nekim mjestima i prilagoditi situaciji
Pendrek

11. 11. 2019 - 16:00

U gradu je haos, ostavlja kola gdje ko hoce, parkira gdje ko hoce, prolazi se kroz crveno, pjesaci prelaze prko ulica kao preko livada, nidje kontrole. Neznam, ranije je bilo policijaca po ulicama, sada nidje nikoga.
Novi komentar