"Sokoli" odradili drugi trening

BOLJEVIĆ: Čast je što ćemo uveličati jubilej Engleske

Fudbaleri Crne Gore kompletirali su redove i odradili drugi trening u sklopu priprema za meč sa Engleskom.
Objavljeno: 11. 11. 2019 - 19:58 Promjenite veličinu teksta: A A A
BOLJEVIC: Cast je sto cemo uvelicati jubilej Engleske
FSCG

"Sokole" na "Vembliju" čeka izuzetno težak izazov, protiv najjače ekipe u grupi dodatno motivisane zbog jubilarnog 1000. zvaničnog meča.

- Biće teško i ovu utakmicu moramo da shvatimo ozbiljno. Treba da pokažemo da ovo sve što smo napravili nije sve kao što izgleda, odnosno na imamo kvalitet više od onoga što smo uradili. Naravno, nijesmo u situaciji nikome da prijetimo. Sigurno da je čast što će naša reprezentacija uveličati njihov jubilej, ali ćemo se potruditi, kao što je i selektor rekao, da pokušamo da nešto napravimo, da odigramo koliko možemo, jer znamo da su najbolja selekcija u grupi - istakao je ofanzivac Aleksandar Boljević.

Želja svih u ekipi je da se pruži dobra partija u Londonu.

- Igramo da bismo pobijedili, ali u ovom trenutku ne možemo da kažemo da idemo na "Vembli" da pobijedimo. Idemo da se predstavimo u što boljem svjetlu, a onda ćemo poslije utakmice vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Svako sanja da ne izgubi tamo, da uzme bod ili tri, ali u ovom trenutku je to teško - smatra fudbaler belgijskog Standarda.

Prema njegovom mišljenju, ekipa treba da počne da razmišlja o nastupu u Ligi nacija, u drugoj polovini naredne godine.

- Imamo bazu i kvalitet, tu treba dodati i nekoliko igrača iz mlade reprezentacije. Takođe, tu su Jovetić i Savić, kada se oporave i mi mladi možemo još dosta toga uz njih da naučimo. Atmosfera u ekipi nije poljuljana, imamo to drugarstvo, nijesmo ga izgubili, samo se takav sklop rezultata desio - poentirao je brzonogi ofanzivac "sokola".

Sjutrašnji trening fudbaleri Crne Gore odradiće na Gradskom stadionu u Podgorici, s početkom u 18 časova.

Komentari: 0

Novi komentar