U cilju rješavanja infrastrukturnih problema

Sastanak članova OO SNP Berane sa mještanima MZ Donje Luge

Obaveza SNP, kao konstituenta lokalne vlasti u Beranama je da radi i pomaže u rješavanju problema građana Berana. S tim u vezi, juče je  održan sastanak članova  opštinskog odbora SNP Berane sa mještanima mjesne zajednice Donje Luge.
Objavljeno: 13. 11. 2019 - 13:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predstavnici mjesne zajednice Donje Luge ukazali su na infrastrukturne probleme sa kojima se gotovo svakodnevno susreću, a posebno su se osvrnuli na problem rešavanja nezakonito napravljenog azila koji nanosi štetu mještanima Donjih Luga.

Na sastanku je zauzet jednoglasan stav da se ovaj gorući problem mora riješiti u najkraćem mogućem roku, u skladu sa zakonskim okvirima. 

“Kao građanska partija, SNP se zalaže i daje svoj doprinos da se Zakon o zaštiti životinja poštuje u skladu sa važećim, s tim što nam je život građana, koji je u ovom slučaju narušen, u prvom planu. Takođe poštujući Zakon, lokalna samouprava priprema Odluku koja će dati smjernice kako i na koji način se problemi ove vrste mogu riješiti na zadovoljstvo svih. Svoj doprinos u rešavanju problema spremno je da da i Komunalno preduzeće kao nadležno za djelatnost pružanja komunalnih usluga jer u svom asortimanu, kako je svima poznato, posjeduje i azil”, saopšteno je Portalu Analitika iz beranskog odbora SNP-a. 

Članovi Savjeta i prisutni mještani, pozdravili su dosadašnje aktivnosti lokalne samouprave i izrazili zadovoljstvo zbog svih infrastrukturnih  radova koji su realizovani u mjesnoj zajednici Donje Luge.
 

Komentari: 0

Novi komentar