Reagovanje poslanika SD-a na zahtjev SDP-a za smjenu ministra zdravlja

Mugoša: 18 godina ih nije zanimalo ni ''z'' od zdravstva

Poslanik SD-a Boris Mugoša, u toku rasprave na plenumu o strategiji razvoja, osvrnuo se na odluku SDP-a da traži smjenu ministra zdravlja Kenana Hrapovića. Potez SDP-a nazvao je jeftinim političkim profitiranjem i zloupotrebom zaposlenih u zdravstvu.
Objavljeno: 13. 11. 2019 - 15:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Ovo čudo što se dešava oko zdravstva je jeftino političko profitiranje i klasična zloupotreba zdravstvenih radnika, jer su ih se sjetili oni koji se 18 godina nijesu sjetili ni ''z'' od zdravstva, koje je 18 godina bilo briga za ''p'' od plata zdravstvenih radnika, koje je 18 godina bilo briga za ''s'' od stambenih potreba zdravstvenih radnika'', rekao je Mugoša.

>>> SDP predstavila Interpelaciju o pretresanju politike Vlade u oblasti zdravstva <<<

Podsjetimo, SDP podnijela je Skupštini Interpelaciju o pretresanju politike Vlade u oblasti zdravstva koju je, kako je saopšteno na konferenciji za novinare SDP-a, potpisalo 27 poslanika opozicije.

Komentari: 2

Posteno

14. 11. 2019 - 07:59

Koliko vidim u SDP danas, ako ga uopšte ima , nema ni Pavlicica-Cara ni Bralica, ni Hrapovica...a nijesu mu bili kadrovi ni M.Mugosa ni Šegrt. ..ni dr.Jakscić ...svi su sada sa vama moj Mugi pa ih pitaj što su radili, samo jako. A imaju li ovi sto ih prozivaš krivice imaju, koliko hoćeš.
zakula crnogorac

14. 11. 2019 - 09:23

sto se tice ZDRAVSTA, gospodine MUGOSA ti ljudi posebno DOKTORI treba da imaju mnogo vece PLATE OD SVIH VAS,jer imaju MNOGO VISE SKOLE OD VAS, i rade 24 sata svaki dan u godini.takodje i MED SESTRE, TREBA VELIKO POVECANJE I NJIMA jer su oni tim sa DOKORIMA.PODRSKA ZDRAVSTVU JER SU ONI ELITA SVAKOG DRUSTVA.SRECNO CRNA GORO!!!
Novi komentar