Predsjednik SAD-a povodom početka javnih svjedočenja u istrazi o njegovom opozivu

Tramp: Pokušavaju da me zaustave, to je lov na vještice

Ovo je najveća prevara u istoriji američke politike, rekao je predsjednik SAD-a Donald Tramp povodom početka javnih svjedočenja u istrazi o njegovom opozivu.
Objavljeno: 13. 11. 2019 - 20:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tramp: Pokusavaju da me zaustave, to je lov na vjestice
Foto: Tanjug/AP/Evan Vucci

Na snimku koji je objavila Bijela kuća Tramp govori da "demokrate žele da (Amerikancima) oduzmu oružje, zdravstvo, slobodu i pravo glasa".

"Pokušavaju da me zaustave jer se borim za vas. Nikada to neću dozvoliti", dodao je on.

BBC prenosi da se Tramp obratio novinarima u Ovalnom kabinetu tokom susreta s predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Rekao je da ne prati svjedočenja.

"Previše sam zauzet da bih to gledao. To je lov na vještice, to je prevara. Nema tu ničeg", naveo je on.

Podsjetimo, danas su u Predstavničkom domu američkog Kongresa počela javna svjedočenja u istrazi za opoziv Trampa.

Svjedoče najviši diplomatski predstavnik SAD-a u Ukrajini Vilijam Tejlor i savjetnik državnog sekretara SAD-a Džordž Kent.

Komentari: 2

Manjka komentar?

14. 11. 2019 - 05:01

Gdje vi je komentar onog srpskog trola iz Kanade? Izgleda da on ima ekskluzivno pravo da mu objavljujete svaku seljacku bljuvotinu ?
Da, da ....

14. 11. 2019 - 11:37

Slušaj kaliforniska neznalice. Plaka si na ovom portalu kad su korumpirani Obamisti tj. Klintonica poražena do koljena. Prosipali ste laži preko CNN i ostalih FALŠIH GLASILA da Tramp nije oficijalni pobjednik. Kad viđi đavola 67 miliona Amera glasalo za Trampa. E pametni paračiku da ti je jadniku znat koji haos OČEKUJE tvoju djecu ili ti ga unuke ako pobjede ljevičari liberal-globalisti od političara koje niko nije bira nego oni sami sebe. PRIMJER KORUMPIRANI POLITIKANTI EU.
Novi komentar