Predsjednik Srbije poručio

Vučić: Želim dobre odnose s Hrvatskom, ali mi ne pada na pamet da se pokunjim

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da će sjutra saopštiti da li će ići u Zagreb na izborni kongres Evropske narodne partije (EPP), da želi dobre odnose s Hrvatskom, ali da nema namjeru da spušta glavu pred bilo kim.
Objavljeno: 13. 11. 2019 - 23:30 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vucic: Zelim dobre odnose s Hrvatskom, ali mi ne pada na pamet da se pokunjim
Foto: Tanjug/Predsednistvo Srbije

"Donio sam odluku, ali ću je sjutra saopštiti. Za mene je važno da mi ostavimo prostor za izgradnju dobrih bilateralnih odnosa (s Hrvatskom), ali mi ne pada na pamet da se pokunjim pred nekim ili da spuštam glavu, a da za to nema nikakvog razloga", rekao je Vučić za RTS na kraju trodnevne posjete Parizu.

On je dodao da "predstavlja slobodarsku zemlju i ponosan narod koji ni od koga nije zaslužio ni packe, niti da sklanja pogled u stranu".

Vučić je kazao da će odluku o odlasku u Zagreb prvo saopštiti šefu EPP Žozefu Dolu i da će ona biti dobro obrazložena.

"Sjutra ću razgovarati sa šefom EPP Žozefom Dolom, želim prvo njemu da saopštim odluku, a onda ću javnost upoznati i s odlukom i s obrazloženjem te odluke", naveo je Vučić.

Komentari: 2

CRNOGORAC

14. 11. 2019 - 04:20

TESKO TOME SA KOIJEM VI ZELITE DOBRE ODNOSE.
Matan

14. 11. 2019 - 11:23

Danas se oglasio da je donio odluku i već napravio prostor da se i sjutra pojavi i da je objavi! Zašto ovaj čovjek ne zamoli velikog prijatelja Željka Mitrovića da ga ubači u rialiti Zadruga. Zamislite njegovu sreću, 24h pred preko stotinu kamera i može da prtlja do mile volje!
Novi komentar