Poznati par odlučio: "Naše bogatstvo nećemo ostaviti našoj deci!"

Glumački bračni par koji se trudi da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti Ešton Kučer i Mila Kunis mnoge su iznenadili planovima za budućnost djece.
Objavljeno: 14. 11. 2019 - 15:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, njihovo bogatstvo se prochenjuje na 265 miliona dolara, ali gotovo ništa od toga ne planiraju da ostave ćerki Vajat i sinu Dimitriju. Kako kažu, uvhereni su da to ne bi bio dobar potez.

"Moja dheca žive vrlo privilegovanim životom, a da to i ne znaju. I nikada neće znati jer ovo je jedini život koji znaju. Neću da im osnujem fondove. Svoj novac ćemo dati u dobrotvorne svrhe", rekao je Kučer u potkastu "Armchair Expert".

Dodao je i da ako njegova djeca požele da započnu neki posao i imaju dobar poslovan plan, investiraće u njih, ali i dalje neće dobiti fondove, piše Index.hr.

"Nadam se da će biti motivisani da teže onome što trenutno imaju", zaključio je slavni glumac.

Komentari: 1

Nick

14. 11. 2019 - 23:45

Da si naš, pa jos politicar ili kakvi tajkun ili bizmisman, kupio bi đeci po dva tri stana u Sitome kvartu kod Čelebićah, oma, da ti se ne muče đeca ka ti što si mora no da uzivaju kad ti nijesi moga....aok, ovakvija sebicnija roditelja što čepa planetom, kakvo je ovo vaspitavanje da đeca morau da rade, kad ne morau. Znaš li ti za č[email protected]čes Kučeru? E svaka ti bila.
Novi komentar