Miloš Biković raskinuo sa djevojkom?

Nakon što je juče u medijima objavljeno da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković raskinuo vezu s manekenkom Barbarom Tatalović, sa kojom je zajedno živio, mnogi predstavnici sedme sile pokušali su tokom dana da stupe u kontakt sa popularnim Beograđaninom. Osim što se Biković, koji se trenutno odmara od profesionalnih obaveza, nije javljao na mobilni telefon, nije ni odgovarao na poruke s pitanjem da li je vijest tačna, čime je prećutno potvrdio istinitost tvrdnji “Stara”.
Objavljeno: 14. 11. 2019 - 15:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Miloš Biković i njegova osam godina mlađa djevojka, vezu su započeli tajno nakon što je on okončao vezu sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Čim se saznalo za romansu uspešnog i atraktivnog para, brzo su postali najzanimljiviji dvojac na domaćoj javnoj sceni. Počeli su da žive pod istim krovom u centru Beograda prije ljeta, a govorilo se i o vjenčanju, jer su bili jako skladan par i imali ozbiljne namjere jedno s drugim u budućnosti.

– Miloš je sve češće boravio u Rusiji gdje većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu – ispričao je izvor u  medijima.

 

Komentari: 3

Žuga

14. 11. 2019 - 18:50

A sto pobogu obavljujete ovo . Koga bi u CG trebalo ovo da zanima ??? Po cemu je ovaj mali iole znacajan za Crnu Goru ?
Krsto

14. 11. 2019 - 22:44

Ako preživim ovu vijest noćas, javljam se śutra ujutro da vam rečem kako sam...e QQ
Marija Botić Begd,

15. 11. 2019 - 07:47

Ko je urednik ove rubrike? Sve što je izrečeno u ovom tekstu je laž izuzev ta banalnost da je ovaj momak raskinuo sa đevojkom ,pa i to je neprovjerena vijest.Kaže se prosslavljeni glumac ,pa on je prije svega glumac u nedostatku dobrih glumaca.Nekada beogradska pozorišta imala su svjetske glumce sada toga više nema. Ali ono što je važno je kako možete objaviti ovakvu banalnu vijest ,a istovremeno preskočite da objavite prikaz nečije knjige ili recimo da je crnogorski slikar Stanko Zečević dobitnik ZLATNE PALETE,prestižne nagrade za slikarstvo.
Novi komentar