Odlučeno na današnjoj sjednici Vlade

Razriješeni svi funkcioneri, Marković koordinator MORT-a

Na današnjoj sjednici Vlade Crne Gore odlučeno je da će premijer Duško Marković koordinirati Ministarstvom održivog razvoja i turizma (MORT) nakon što je Skupština potvrdila ostavku Pavla Radulovića na mjesto ministra.
Objavljeno: 14. 11. 2019 - 21:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Svi funkcioneri u MORT-u razriješeni su na danas održanoj sjednici Vlade.

Takođe, Dragana Čenić, koju su neki vidjeli na Radulovićevom mjestu, i Damir Davidović obavljaće funkciju sekretara u navedenom ministarstvu.

Čenić će pokrivati poziciju sekretara za urbanizam, dok je Davidović ponovo postavljen na mjesto državnog sekretara za turizam.

Do sada su, pored Davidovića, sekretari u MORT-u bili Saša Radulović i Jovan Martinović.

Podsjetimo, Pavle Radulović je podnio ostavku na mjesto ministra 1. novembra nakon što je emitovan snimak gdje je budvanski investitor Boško Nenezić tvrdio da je građevinskim inspektorima MORT-a Vladanu Juretiću i Zoranu Boškoviću davao novac.

Oba inspektora su trenutno u pritvoru.

Komentari: 2

111

15. 11. 2019 - 13:30

Naslov vam je pogrešan. Nije tačno da su razriješeni svi funkcioneri u Ministarstvu, nego samo državni sekretari (od kojih je jedan i ponovo imenovan), a kojima je istekao mandat po automatizmu, pa su razriješeni. Ali vama očigledno više odgovaraju ovakvi bombastični naslovi.
Anonimus

15. 11. 2019 - 16:33

Sto je sa direktorima direktorata?
Novi komentar