Hale Beri okrivila bivšeg momka i oca njene kćerke za incest i rasizam

Kako strani mediji pišu, holivudska glumica Hale Beri optužila je bivšeg momka za rasizam i incest a sada su objavljeni i dokumenti koji to dokazuju.
Objavljeno: 15. 11. 2019 - 10:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako prenosi list Mirror, dokumenti iz 2011. godine ugledali su svjetlost dana te se u njima jasno navodi da ju je Gabrijel vrijeđao na rasnoj osnovi i odbijao da bude intiman s njom.

– Vrijeđao me je na ponižavajući način za jednu ženu. Govorio je da sam debela i da mi tijelo nije savršeno, a ljubav smo vodili tri puta godišnje. 

Gabrijel je ove navode demantovao!

Da bi stvar bila gora, Hale je čak dodala i da je Gabrijel počinio incest sa jednom od članica njegove porodice, da je imao psihičkih problema, ali da je odbijao da se liječi jer su u tom periodu vodili najznačajniju borbu – borbu za starateljstvo nad malom Nelom. 

Kako bi je ućutkali, Gabrijelovi advokati “natrljali su na nos” Berijevoj da je i ona ranije imala ispade a sve njene tvrdnje i optužbe sud je odbio uz naznaku da nema dovoljno dokaza.

Podsjetimo se…

Godine 2012. Gabrijel Obri, bivši momak glumice Hali Beri, uhapšen je zbog napada nakon što se potukao sa vjerenikom čuvene glumice u njenom domu u Kaliforniji i pušten uz kauciju od 20.000 dolara.

Komentari: 0

Novi komentar