Saopšteno nakon sjednice Vlade

Marković će koordinirati Ministarstvom turizma, državni sekretari Davidović i Damir Dragana Čenić

Koordiniranje Ministarstvom održivog razvoja i turizma, preuzeo je predsjednik Vlade Duško Marković, a za državne sekretare imenovani su dosadašnji državni sekretar Damir Davidović i dosadašnja savjetnica predsjednika Vlade za održivi razvoj Dragana Čenić - saopšteno je nakon sjednice Vlade
Objavljeno: 15. 11. 2019 - 18:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na jučerašnjoj sjednci Vlada je razriješila Damira Davidovića, Jovana Martinovića i Sašu Radulovića dužnosti državnih sekretara u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, zbog prestanka mandata ministra Pavla Radulovića, nakon čega je odlučeno da koordiniranje Ministarstvom održivog razvoja i turizma preuzme predsjednik Vlade Duško Marković.

''U skladu sa Zakonom o državnoj upravi kojim je propisano da državnog sekretara imenuje i razrješava Vlada, na predlog ministra, bez konkursa i da mu dužnost prestaje prestankom mandata ministra, i imajući u vidu da je Skupština Crne Gore, na sjednici od 14. novembra 2019. godine, konstatovala prestanak funkcije ministra održivog razvoja i turizma, Vlada je razriješila: Damira Davidovića, Jovana Martinovića i Sašu Radulovića dužnosti državnih sekretara u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, zbog prestanka mandata ministra.

Koordiniranje Ministarstvom održivog razvoja i turizma preuzeo je predsjednik Vlade Duško Marković. Za državne sekretare imenovani su dosadašnji državni sekretar Damir Davidović i dosadašnja savjetnica predsjednika Vlade za održivi razvoj Dragana Čenić'', navodi se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar