Povodom tvrdnji DEmokrata o napadu na Mrvaljevića

OODPS Cetinje: Mrvaljević dobio „nekolike vaspitne“ jer je nekome vrijedjao majku, nema veze što je naša odbornica

OO Demokratske patrije socijalista saopštio je da je odbornik Demokrata Danilo Mrvaljević dobio „nekolike vaspitne“ preko svog „poganog“ jezika jer je vrijedjao majku mladića koji ga je udario i da slučaj nema nikakve veze sa političkom pripadnošću.
Objavljeno: 15. 11. 2019 - 21:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Po već ustaljenoj praksi, napad je najbolja odbrana, Demokratska Crna Gora pokušava obmanuti građane Cetinja i crnogorsku javnost, i sve to naravno pod plaštom navodnih političkih obračuna. Podsjećamo gospodu demokrate da je u Cetinju kao i u cijeloj Crnoj Gori, majka svetinja, te da se bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, odbrana dostojanstva majke ili sestre podrazumijeva. E baš zbog toga je gospodin Mrvaljević, koliko čujemo, dobio „nekolike vaspitne“ preko svog „poganog“ jezika, kako bi mu se stavilo do znanja da ničiju majku ili sestru nema pravo da svrstava u bilo koji politički kontekst ili još gore, da vrijeđa“, navodi se u saopštenju. 

DPS navodi da Mrvaljević mora da zna da je svaki sin ili brat osjetljiv na uvrede upućene majci ili sestri, a posebno ako to radi neko ko nema autoriteta da izriče bilo kakve kvalifikacije na račun bilo koga u Cetinju, te mu, kako navode, najtoplije i dobronamjerno preporučujemo da to više ne radi, jer će uvijek dobiti isti odgovor od svakog sina ili brata čiju majku ili sestru vrijeđa, bez obzira kojoj političkoj partiji taj sin ili brat pripadaju. 

Brajović prijeti nakon što je policija podnijela krivičnu prijavu protiv njegovog sina zbog napada na Mrvaljevića

„Jednostavno rečeno, gospodin Mrvaljević i gospoda „demokrate“ moraju da znaju da u Cetinju i Crnoj Gori „obraz“ još nešto znači, i da se zbog odbrane dostojanstva majke i sestre ponekad, ljudi koji taj kult ne poštuju, moraju staviti na mjesto koje im pripada. Ružno je i nije crnogorski, ovaj incident koristiti u dnevno - političke svrhe, ali ništa drugo od gospode Demokrata nismo mogli ni očekivati. Jedino što želimo da poručimo gospodi demokratama, jeste da ćemo našu majku Crnu Goru i njeno dostojanstvo braniti i odbraniti od svih onih koji na sve moguće načine pokušavaju da je diskredituju i skrenu sa njenog evropskog puta“, poručili su iz OO DPS Cetinje.

 

Komentari: 12

bejzbol demokrata

15. 11. 2019 - 21:14

Trebalo mu je otet onu bejzbolku te je mrvaljević nosio na izbore da mlati građane da glasaju na silu za demokrate plagistre, pa ga dobro ispendrekat.
Divljaci

15. 11. 2019 - 21:55

Postoji sud za ovakve stvari!!! Gdje nas to vraćate?
Divalisi

16. 11. 2019 - 12:15

Daj devojčice ne uzbuđujte se. Bećo paprikan plagijatar i ruski Pipun zavadili dva oka.
All red

15. 11. 2019 - 22:17

Ovi odbornici se baš trude da skoče sebe u drob...da li ovo pravdaju nasilje?! u saopštenje koje čitaju sinovi: majki troje đece što ostaše bez penzije, žena sa biroa, radnica Košute, Tare, Bojane, Oboda... i one fabrike čokolade... ako mu je vrijeđa majku, moga je taj momak da ga tuži, a ne da ga šaketa.
Bruka,

15. 11. 2019 - 22:26

Kakva bruka mladih DPS Cetinja. Branite fizički napad na nekoga,ko god to bio? To se ne smije ni u kom slučaju primitivci mali,nema "vaspitnih" u normalnoj državi bez krivičnog gonjenja. Ima li ko pametan da im skrene pažnju?
Slika i prilika

16. 11. 2019 - 00:05

Svakim danom sve više ofiraju svoj primitivizam i metode iz srednjeg vijeka. Ako ćemo da se vraćamo na šaketanje i na moralnost, najveći gubitnici bi bili upravo ovi "nazadnjaci" iz DPS Cetinja. Koja je to pestokupljevina? Oni govore o "dostojanstvu majke ili sestre".
Komšija

16. 11. 2019 - 06:50

Ako je lajao neka je dobio ali nemojte o čuvanju obraza leba vam.
cetinje zna

16. 11. 2019 - 11:05

krpica mu stoji vrh,iz skole te znam vazda si provocira ljude Danilo
Kleopatra

16. 11. 2019 - 14:07

Pa i u Kotoru koliko me sjecanje dobro sluzi clan Demokrata ne neku zenu udario.. Njima je izgleda psovanje i udaranje sasvim na mjestu, a da ne spominjem tek plagiranje
JunaK

16. 11. 2019 - 14:08

Kako bi tek ovi iz Demokrata osilili kad bi na vlast dosli, jer nam je svima vec poznato da njima nasi zakoni i propisi ne znace nista
Sara

16. 11. 2019 - 14:09

Ma nista cudno, sad ce ovi iz Demokrata da glume neke zrtve, kao sto je Momo Koprivica obicno kucanje momka, koji je promasio stan, kvalifikovao kao brutalan napad
Miško

16. 11. 2019 - 14:10

E kako ce se ovi iz opozicije fino provesti na izborima
Novi komentar