Ruši sve rekorde

Zdravko Čolić rasprodao tri, pa zakazao četvrti koncert u Štark Areni

Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je četvrti koncert u beogradskoj za 14. decembar. Tri koncerta rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar rasprodata su nevjerovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedjelje pred prvi nastup, pa je najveća regionalna zvijezda riješila da i četvrtu noć zapjeva u najvećoj hali na Balkanu.
Objavljeno: 16. 11. 2019 - 06:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovo do sada nije pošlo za rukom ni jednom izvođaču, iako Zdravko od početka svoje karijere ne prestaje da ruši rekorde i postavlja standarde kada je uspjeh i status zvijezde u pitanju. Potvrdu najpopularnijeg muzičara na ovim prostorima bez konkurencije dobio je još davne 1978. nakon velikog koncerta na Marakani, a tu titulu nosi i danas.

Njegovi nastupi su nedjeljama unaprijed rasprodati kako u halama bivše Jugoslavije, tako i u velikim salama širom svijeta. Uz hitove uz koje su odrastale generacije uživaće ove jeseni beogradska publika koja ga čeka 5 godina, a on obećava večeri prepune emocija, posebne energije i vrhunske muzike.
 

Komentari: 2

Saša

16. 11. 2019 - 14:01

Zdravko je srpska ali i jugoslovenska kulturna baština. Svaka čast. Dokaz da se kvalitet ceni i da narodu ne možeš podvaliti.
Petar Pan

17. 11. 2019 - 07:12

On je ostao veliki kao čovjek. Nije uz rat i po ratu jeo što se ne jede i danas može komtno da živi u Beogradu, da se druži na Baš čaršiji sa društvom iz mladosti, da pjeva u Podgorici, Zagrebu, Ljubljani i u Prištini. Neka uče bitanjge od Čole...
Novi komentar