VUČIĆ : Hvala ljekarima, i svima koji su brinuli

Nakon što su mediji preneli vijest da je predsjednik Aleksandar Vučić primljen na VMA u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, oglasio se i on na svom Instagram profilu. Zahvalio se svima koji su brinuli o njemu i najavio da se od ponedeljka vraća predsjedničkim obavezama.
Objavljeno: 16. 11. 2019 - 18:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vučić je na Instagramu i Tviteru zahvalio svim ljekarima i zaposlenima na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA): "Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedjeljka biću u punom radnom pogonu".

Vučić je u petak primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema, a danas je objavljeno da je njegovo stanje stabilno.

Komentari: 4

Ne glatira

16. 11. 2019 - 19:17

ovaj put
Objektivni

16. 11. 2019 - 19:38

A napisah jutros da je u ponedjeljak na posao uz vec poznate lagarije . Da nije ćić bio bi čak i smiješan.
Da mi ne date lagat

16. 11. 2019 - 19:42

Ako treba on ce samom sebi ugraditi stent. Makar je to za njega šala. Jer ako on to ne uradi onda ce Djilas podmititi nekog da to uradi - loše. . Ps. Garantujem čista režija poput tzv. atenteta svakih dva mjeseca Dobio je apartman da odmori za vikend. Sjutra izlazi sa recenicom. : " Ni bolest ni intervencije ni bilo sta slično , nece me sprečiti da se borim za srpstvo u svim srpskim zemljama. A i šire. I protiv izdajnika i placenika kao sto je Dilas. Znam da je moja bolest njegovo maslo , ali uzalud , jer moja ljubav prema srpstvu i srpskom čovjeku je nepobediva. Dobio sam telegrame od Markona i druga Si Djin Pinga , sto samo dokazuje koliki smo ugled stekli u svijetu zahvaljujuci meni "
Lady

16. 11. 2019 - 23:24

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ivratice Kosovo i 10000000000 radnih mjesta od ponedeljka. Psiho.
Novi komentar