Poručio prvotimac "sokola"

VEŠOVIĆ: Nije katastrofa, ovo je realnost

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za prijateljski meč sa Bjelorusijom. Ipak, u glavama je i dalje poraz od Engleske u Londonu, koji je stigao kao splet različitih okolnosti.
Objavljeno: 16. 11. 2019 - 19:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Mnogo okolnosti utiče na naše rezultate. Nikada nijesmo kompletni, mnogo igrača je povrijeđeno, mnogi ne igraju u svojim klubovima. Ubuduće, moramo da se trudimo da napravimo makar mali korak naprijed, koji će nas voditi ka konstantnijim izdanjima. Mislim da bi to trebalo da shvatimo i mi igrači, ali i javnost, koja brzo uđe u euforiju, ali i brzo dolazi do katastrofe. Ovo nije katastrofa, ovo je realnost i tako bi trebalo da se postavimo - rekao je Marko Vešović na večerašnjem brifingu sa novinarima.

Univerzalac ,,hrabrih sokola“ osvrnuo se i na učinak u kvalifikacijama.

- Moramo da se spustimo na zemlju, a ovaj poraz i cijeli ciklus nas je dobro otrijeznio. Mogli smo i morali da se pokažemo u makar malo boljem izdanju - smatra Vešović.

Fudbaler Legije prisjetio se i nekih dešavanja koja su obilježila nedavno završeni kvalifikacioni ciklus.

- Bilo bi drugačije da smo uzeli tri boda u Bugarskoj, da smo junske mečeve završili na bolji način, što je i moglo da se dogodi, da je situacija bila normalna. Sve bi bilo drugačije, atmosfera bi bila drugačija, navijači bi bili tu... Međutim, to ne može da bude opravdanje, naša odgovornost je maksimalna. Nemamo ništa od kukanja i plakanja, moramo da zaboravimo, ali da naučimo iz svega što se dogodilo i da krenemo naprijed - poentirao je Vešović.

,,Sokoli“ će i sjutra trenirati od 18 časova. 

Komentari: 3

Aco bojović

16. 11. 2019 - 20:03

Znali ste kakvi ste pa što bar nestadoste u odbranu da neprimite toloko golova ,onda daš mu klizeći pa se oni upaše i bilo bi 2 najviše a ne posmatrate ih liskate se sa njima kada dte igrali balet .
Rade

17. 11. 2019 - 04:20

Slazem se,mada nevoljno.Osim tebe i jos 2 3 igraca svi su pokazali ignorantski odnos prema igri i preveliki respekt protivniku.. A sto ifrazi ne igraju u svojim klubovima pa bas zato sto imaju takav odnos prema igri
All red

17. 11. 2019 - 07:46

Katastrofa je što pola vas ne pjeva himnu Države za koju nastupate... mislim nanigrace iz Crne Gore. samim tim zabolje vas ... kako ćete igrat ii koji ce bit rezultat. Bila je realnost i da Cico Kranjčar popije 10 golova of engleza , pa je uzeo bod, bio prvi u grupu , i ona se prečka do skoro tresla na vembli.
Novi komentar