Zbog zdravstvenih problema

Vučić narednih mjesec dana neće letjeti avionom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić narednih mjesec dana neće letjeti avionom zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana, javlja „Blic“.
Objavljeno: 18. 11. 2019 - 23:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako kaže izvor tog lista iz predsjednikovog okruženja, Vučić je već otkazao posjetu Iranu koja je bila planirana za 22. novembar, a potom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

„Predsjednik Vučić imao je dobru volju, planirao je da uprkos svemu što mu se krajem prethodne nedjelje dogodilo otputuje u Teheran, ali je, ipak, po savjetu lekara morao da odustane“, navodi Blic.

Ljekari sa Vojnomedicinske akademije bili su izričiti – let avionom mogao bi da izazove pogoršanje zdravstvenog stanja i sve dok se ono ne stabilizuje, Vučić će morati da izbjegava ovaj vid prevoza.

„Prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava, a u narednim nedjeljama morao bi sve svoje aktivnosti makar da prepolovi. Sve posjete koje su već zakazane i koje će silom prilika biti pomjerene, samo će biti odložene za neki drugi datum“, otkriva isti izvor.

Inače, Vučić će se sjutra prvi put pojaviti u javnosti od petka i konferencije za štampu povodom otvaranja bulevara u Beogradu na vodi. Sastaće se sa predstavnicima kompanije „Azvirt“, saopštila je pres služba predsjednika.
 

Komentari: 0

Novi komentar