Prema dokazima kojima istražitelji raspolažu

Jovićević: Rekao sam debeljku da mu je opasno dolje

Bivši ministar unutrašnjih poslova Andrija Jovićević, prema dokazima kojima istražitelji raspolažu, još 20l6. godine sugerisao je kumu Dušku Knezevicu da mu je “opasno dolje”, misleći na Cmu Goru, piše Pobjeda.
Objavljeno: 19. 11. 2019 - 06:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tim koji radi na istrazi o pranju novca, u koju je umiješan odbjegli biznismen Duško Knežević i četiri njegova saradnika, došao je do brojnih podataka koji ukazuju da je predsjednik Atlas grupe svojim prijateljima i kumovima činio usluge preko banaka koje su bile u njegovom vlasništvu.

Izdavao je lažne potvrde da imaju novac na računima Atlas banke kao i ocjene da su “poželjni klijenti”. Takvu uslugu je u tri navrata koristio i Jovićević i članovi njegove porodice i 0 tome postoje materijalni dokazi.

Na te okolnostinosti u Tužilaštvu se, između ostalog, morao izjasniti i Vlatko Rašović, šef za opšte poslove Atlas banke koji je nekada radio u Ministarstvu Unutrašnjih poslova i u prijateljskim je odnosima sa Jovićevićem.

Upravo je Jovićević, prema dokazima ma do kojih su policija i Tužilaštvo došli, preko Rašovića tražio da mu “pr..e otvori račun u Atlas banci” i to na “meleon” eura.

Komentari: 5

ovaj pobjeze iz krimi legla

19. 11. 2019 - 08:16

Sve to drzava Montenigrija davno znala i najvisi sluzbenici koristili i naplacivali . Ucjenjuju i reketiraju "debeljka" koji gradi ogroman objekat na top lokaciji a onda kad nije imao i htio da im daje koverte i torbe aktivirali korumpirano sudstvo i medije .
Tara

19. 11. 2019 - 09:44

Ovo je Kum Ranja Krivokapica..koji su izmislili afera"Moldavka"kako bi srusili DPS..
Na siktanje

19. 11. 2019 - 13:27

Kako bi bilo da i ti napustis zemlju koju ne mozes smislit? Imas izbor. Jedan te vodi sjeverno do raja gdje toga nema. Ajde sokole pa bi svima bilo OK. Win-Win situacija.
Sajkaca

19. 11. 2019 - 10:02

Ovaj je trebao da bude kandidat opozicije za predsjednika drzave, jeli tako? Ako se dobro sjecam opozcija je htjela krminogenu i odnarodjenu vlast da zamijeni sa ovim cestitim i postenim ljudima.
???

19. 11. 2019 - 10:48

Kume,zar i ti?Samo sam ja zaduzen da se..m po kumovim i prijateljima.Pozdrav Dulje.Ps.nijesam vise debeo,bas sam lijepo smrsao.
Novi komentar