Damjanović i Nikčević nakon potjere uhapsili lice koje je opljačkalo kiosk

Dva policijska službenika Sektora granične policije, Veselin Damjanović i Marko Nikčević, nakon što su primijetili da jedno lice pljačka kiosk, krenuli su u potjeru za njim nakon koje su ga uhapsili - saopšteno je iz Uprave policije.
Objavljeno: 19. 11. 2019 - 11:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Veselin Damjanović i Marko Nikčević, službenici Stanice granične policije Podgorica I su u ulici Ivana Milutinovića primjetili makskirano lice da je odgurnulo radnicu jednog kioska, da lomi vrata i udaljava se sa lica mjesta. 
Damjanović i Nikčević, koji su se nalazili u neposrednoj blizini sa vozilom, izašli su iz vozila i krenuli u potjeru za ovim licem. Ova dva službenika su nakon kraće potjere sustigli lice koje je vršilo krivično djelo i lišili ga slobode. Prilikom lišenja slobode osumnjičeni je pružao aktivan otpor kojom prilikom su upotrebljena sredstva prinude'', saopšteno je iz Uprave policije.
 
Lice je predato na dalju nadležnost Centru bezbjednosti Podgorica.  

''D.D. (33) se sumnjiči za krivično djela krađa i on priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu'', zaključuje se u saopštenju.
 

Komentari: 4

Objektivni

19. 11. 2019 - 11:40

E sad neka NVO sektor , čuvene Tea Gorjanc , Daliborka i Ćalovićka- Markovicka ( rijecje o jednoj osobi ) odmah krenu u akciju protiv ove dvojice policajaca i traze ostavku ministra. Zamislite stvarno - jurili lopova. I vjerovatno mu vikali da stane. Koji je strah i uznemirenje pretrpio jadni čovjek. A oni su cak i silu primjenili jer je pruzao otpor. . A gdje im je poslovica da " lijepa rijec i gvozdena vrata otvara ". Ne , ne zanima ih. Silom na sramotu stavise covjeku lisice. Ovo mora da se sugerise Oravu da bi se naslo u sledecem izvjestaju EU o CG. Sa podnaslovom " pretjerana revnost policije i zabrana obavljanja duznosti licima koji se nazivyju - pljačkasima.Sadikovic da napravi emisiju sa tim šišnjarem gdje ce pokazati da je to zabludjeli clan i glasac DPS.Onako profesionalno kao sto sto on zna. I onaj brcićima sto je posao u Bgd i vec krci siguran put ka najvecim spijuncinama iz nase drzave . Vec ga dovode na TV da pljuje po CG a poslije pise kolumne.I naravno...
Tesla

19. 11. 2019 - 12:22

BRAVO!!
nvo

19. 11. 2019 - 12:50

Ja sesamo cudim da mu nijesu uzeli plijen i pobjegli .
Objektivni

19. 11. 2019 - 14:43

Dobro de Tea. Ne budi takva. Drugi put ce ga pustiti. On lovu podjeliti sa tvojim advokatom i svi srecni. Ti uzela pare , lupez takodje , polcajci se ne znoje stižuci lupeza. Pomalo ostecen covjek koji je pokraden a ti Tea-Daliborka , ga uputite prema Strazburu. Eto. I svi zadovoljni. No , sta bi sa onih 2000 prijava u vrijeme izbora. Da se samo ispuni kvota i uzmu grantovi ? Sta bi sa onim makstorom kome Ćalovic- Markovič ( jedna osoba) ne htjede da plati za njegov rad. Zna li Orav nesto o tim stvarima?. Ili je i njemu super ?
Novi komentar