Srpski ministar zdravlja saopštio

Lončar: Nije se Vučiću zdravlje pogoršalo zbog novinara, već zbog premora

Pogoršano zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića nije posljedica neke televizije, novinara ili pitanja, već premora i njegove izloženosti poslu, rekao je srpski ministar zdravlja Zlatibor Lončar i istakao da je Vučićevo zdravstveno stanje danas mnogo bolje.
Objavljeno: 19. 11. 2019 - 11:24 Promjenite veličinu teksta: A A A
Loncar: Nije se Vucicu zdravlje pogorsalo zbog novinara, vec zbog premora
Foto: N1

"Zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića danas je mnogo bolje, ali će morati da promijeni način života i rada i da uzima redovno terapiju", izjavio je Lončar.

On je dodao da je uzrok Vučićevog pogoršanog zdravstvenog stanja bio previliki rad i premor.

"Ovo je konkretno posljedica premora i njegove izloženosti poslu. Nije mu se zdravlje narušilo zbog neke televizije, novinara ili pitanja", objasnio je Lončar to što je Vučić u petak uveče završio na Vojnomedicinskoj akademiji zbog problema sa srcem.

Ministar je rekao da Vučić dobro reaguje na svu terapiju koju je dobio, kao i da u petak "nije bila nimalo naivna situacija koja je ugrožavala njegov život".

"Uzrok narušavanja njegovog zdravstvenog stanja je preveliki rad i prevelika borba da bude bolje Srbiji. On se nije štedio nimalo, trudio se da stigne na svako mjesto da se bori za bolju Srbiju", istakao je Lončar.

Konstatovao je da je Vučić sam platio cijenu toga što je radio, jer mu se "zdravlje narušavalo duži period", pošto "nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje". 

Komentari: 0

Novi komentar