Kazala u intervjuu

Severina: Znam ko je objavio snimak

"Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdići iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine", rekla je Severina u intervjuu za Novosti o eksplicitnoj snimci nje i Milana Lučića koja je izašla 2004. godine.
Objavljeno: 20. 11. 2019 - 12:21 Promjenite veličinu teksta: A A A
Severina: Znam ko je objavio snimak
direktno.hr

"Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate naučiti izboriti se s time. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: 'Koleginice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor'. To je bilo predivno", ispričala je Severina.

Pjevačica je progovorila i o estradi i svojim prioritetima u životu.

"Moja potreba za nekim pjesmama nije bila samo da bih nešto radila i namjerno napravila nešto drugačije, to je jednostavno u meni čučalo. Sjećam se pjesme 'Moja štikla', s kojom smo išli na Eurosong. To niko ne bi otpjevao, ali ja se nijesam libila snimiti stvari koje su mene radovale i veselile. Mene aplauz više ne zanima. To sam dobila. Zanima me samo da sam ja srećna", zaključila je Severina.

Intervju je dala povodom velikog koncerta u Beogradu koji će održati 23. novembra u sklopu nove turneje "The Magic Tour".

Komentari: 4

pobro

20. 11. 2019 - 12:47

mogli ste vala cio taj inrtervju objavit.
na usavrsavanje

20. 11. 2019 - 13:21

Ja joj jedino zamjeram sto djeluje prilicno amaterski na snimku.
Osevapio se

20. 11. 2019 - 13:11

E ko ga je objavio, ruke mu se pozlatile.
SEVERINA

20. 11. 2019 - 14:11

je harizmatična, zgodna građanka. Njen porno film je obogatio svjetsku filmsku industriju. Bez nje bi bili siromašniji.
Novi komentar