Šok u sudnici

"SADA ĆU DA SE UBIJEM PRED SVIMA" Jeličić je sebi prerezao vrat! Bio je egzekutor, odrađivao prljave poslove za Lazu Bombaša

Zoran Jeličić je izašao za sudsku govornicu, i uz riječi "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat. On je uhapšen 2009. godine zbog sumnje da je ubio Željka Đedovića u Valjevu. Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, bio je na čelu devetočlane kriminalne grupe, koja se dovodi u vezu sa tim ubistvom.
Objavljeno: 20. 11. 2019 - 12:37 Promjenite veličinu teksta: A A A
SADA CU DA SE UBIJEM PRED SVIMA Jelicic je sebi prerezao vrat! Bio je egzekutor, odradivao prljave poslove za Lazu Bombasa
rts.rs

Policija je te godine uhapsila Zorana Jeličića iz Padinske Skele zbog sumnje da je ubio Željka Đedovića u Valjevu. Tada je hapšeno devet članova kriminalne grupe koja se direktno dovodi u vezu sa tim ubistvom. U Okružnom sudu u Valjevu petorica osumnjičenih su i saslušani.

MUP je saopštio da su uhapšeni privatni preduzetnik Milan Lazarević (1970), Milan Milinković (1965), Nebojša Goloskoković (1980) i Aleksandar Pavlović (1970) iz Valjeva, kao I Zoran Jeličić (1968) iz Beograda.

Prema informacijama policije, vođa te grupe je Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, koji je proveo sedam godina u zatvoru zbog raznih krivičnih djela.

- Direktan izvršilac ovog krivičnog djela je Zoran Jeličić. Njega je na lice mjesta, vozilom 'golf' dovezao Milan Lazarević - potvrdio je tada direktor policije Milorad Veljović.

U policiji kažu da je Lazarević naručio Đedovićevu likvidaciju. Lazarević ima firmu koja se bavi fizičko-tehničkim obezbjeđenjem, ali inspektori sumnjaju da je to preduzeće u stvari bilo paravan za izvršenje najtežih krivičnih djela.