Novi snimak: Pogledajte kako teku radovi na auto-putu

Bemax predstavio novi video
Objavljeno: 20. 11. 2019 - 13:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon što je najzahtjevniji objekat auto-puta, most Moračica završen proteklog mjeseca, kompanija Bemax je predstavila novi video snimak na kojem se vide radovi duž cjelokupne dionice.

Na snimku su predstavljene nove asfaltirane trase, a obuhvaćen je i segment na kojem se najviše radi.

 

 

Komentari: 5

Žuga

20. 11. 2019 - 14:18

Kad ovo vide Milovac i srpska opozicija , mislim da im nije dobro. Mozete ih zamisliti iduce godine kad se zavrse radovi. Vijesti ce odmah da šalju novinare da traze mane . Je li saobracajni znak napravljen od bas onog materijala kako se prave u Evropi. Koliko milimetara je kolovoz uzi ili siri , da li vjetar duva kako duva ili bas toga dana duva drugacije. Živi bili pa vidjeli. Ps. I naravno otvaranje puta ce biti vijest na nekoj 17 strani privatnog medija.
Anonimus

20. 11. 2019 - 16:57

Žuga, za tvoju informaciju puštiće ga dvije nedjelje pred izbore, zato ne brini se i uživaj, DPS dobija 100%.
ps

20. 11. 2019 - 17:51

Hej lepi procitah da je km tog puta najskuplji u Europi i da to sve narod placa a ne DPS tako da se nemojte mnogo time kititi . Ionako radovi masovno kasne a i troskovi su veci izmedju ostalog i zbog ovog prikljucka na Zlatici . Zamisli prave put a nijesu predvidjeli da se PG prikljuci ha ha ha . Pa hajd da su zaboravili Verusu il Matesevo no glavni grad Crne Gole jaooooo
Žuga

21. 11. 2019 - 00:21

Koliko god da kasni , i koliko god da kosta napraviti auto put je veliki benefit. Za svakoga . Pa naravno da ce kostati gradjane. Nece pingvine. Gradjani i privreda ce ga i koristiti . Neka ga mi i platimo . Nasoj djeci cemo ga ostaviti. Nece ga Kinezi ponijeti sa sobom. Ugovor je veoma povoljan, svaki student ekonomije ce ti to objasniti. Samo da sto prije nastave do granice. Ps. To sto je najskuplji km u Evropi je tacno. Raspitaj se koji je jedan od najizazovnijih projeka u Evropu danas. Koji je najtezi teren u Evropi za ovakve radove. Prijatelju nije ti ovo pitoma Šumadija . Ovo su planine crnogorske. Ne shvataš ? Mnogo mi je zao zbog tebe , ali auto put ce biti zavrsen. Uostalom ne moras se voziti sa njim . Ima okolnih.
Žuga

20. 11. 2019 - 14:20

I naravno pokrece se neka afera o Bemaxu. Onoj istoj firmi koja je Ćalovićkoj poklonila stan. Ali o tom stanu se ne smije progovoriti.
Novi komentar