Kremlj se oglasio o "špijunskoj aferi" u Srbiji

Povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obavještajac kako navodno predaje novac srpskom agentu, oglasio se Kremlj.
Objavljeno: 21. 11. 2019 - 11:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Odnosi sa Srbijom su partnerski, bratskog karaktera. Ništa ne može da utiče na to", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Rojters.

"Mi ne znamo o kakvom incidentu je riječ i da to tek treba da bude utvrđeno", rekao je Peskov, prenosi Tass. To nije pitanje kojim se bavi predsjedništvo, rekao je portparol Kremlja.

Podsjetimo, na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kom se vidi ruski obavještajac i, kako je navedeno, visokopozicionirani srpski službenik, koji mu predaje novac.

Video je objavio bugarski novinar, a autentičnost snimka i identitet ruskog obavještajca koji je radio u ambasadi Rusije potvrdila je Bezbjednosno-informativna agencija.

>>> Špijunska afera: Ruski obavještajac je van Srbije, snimak autentičan (VIDEO) <<<

>>> Ko je Srbin iz snimka sa "ruskim špijunom"? <<<

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je situacija vrlo ozbiljna i da je vrhovni komandant predsednik Srbije zakazao hitnu sednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost, nakon koje se očekuje više informacija.

Komentari: 1

CT

21. 11. 2019 - 23:39

Jadno je to sto radite a ako ne znate onda ste jos veci jadovi.
Novi komentar