Kosovska policija uputila apel

Ovo su osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića, policija traži pomoć građana (FOTO)

Prema najavama predmetnog tužioca u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, do kraja ove nedjelje trebalo je doći do podizanja optužnica u ovom slučaju. Ipak, umjesto optužnica, na adresu medija stiglo je obavještenje i apel građanima za pomoć.
Objavljeno: 21. 11. 2019 - 17:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon više od godinu i po dana istrage, Direkcija Kosovske policije za istragu teških zločina i Specijalno tužilaštvo pozivaju građane da im pomognu u identifikaciji dva osumnjičena uslikana u ulici Ivo Lola Ribar u Sjevernoj Mitrovici, u kojoj je Ivanović i živio.

Kosovska policija, nakon 22 mjeseca istrage, traži pomoć javnosti u identifikovanju dvije osobe za koje navode da su osumnjičeni u slučaju ubistva Ivanovića, a koji su, kako tvrde, uslikani u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice na dan ubistva Ivanovića.

Proširivanje istrage na "dvojicu mladih osumnjičenih" predmetni tužilac Sulj Hodža najavljivao je više puta, a posljednji put i sa najviše informacija u oktobru, kada je tvrdio da su "umiješani u organizovani kriminal".

Iz svih dosadašnjih informacija ostaje nejasno kada je policija došla u posjed ove fotografije – da li odmah nakon ubistva od kad slika datira prema službenim navodima – ili se radi o novom dokazu u slučaju ubistva Ivanovića, budući da policija tek sada traži pomoć građana.

Komentari: 0

Novi komentar