Metak u glavu na očevom grobu, izvršio samoubistvo zbog kockarskih dugova?

Saša Vasić (41) ubio se u noći između srijede i četvrtka na grobu svog oca u selu Veliko Polje kod Obrenovca, a motiv ovakvog čina krije se najvjerovatnije u kockarskim dugovima.
Objavljeno: 21. 11. 2019 - 22:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vasićevo tijelo pronađeno je juče ujutru na grobu njegovog oca, a tik uz njega uočen je i pištolj kojim je Vasić sebi presudio.

Iako motiv ovog čina zasad nije zvanično saopšten, beogradski portali prenijeli su da se iza svega kriju dugovi u koje je Vasić upao, najvjerovatnije zbog kocke.

- Nesrećni čovjek je iz pištolja pucao sebi u glavu, a njegovo tijelo, pored kojeg je bilo i oružje, pronađeno je juče ujutru. Ubrzo je policija izašla na teren i obavila uviđaj, a Vasićevo tijelo je prevezeno na obdukciju, nakon koje će se znati tačne okolnosti tragedije - kazao je izvor Srpskog telegrafa.

Navodno, priča izvor ovog lista, Vasić je imao problema sa kockanjem i prije nekog vremena je zapao u velike dugove, iz kojih nije znao kako da se izvuče.

- On se ubio na grobu svog oca koji je preminuo nakon velikih poplava u Obrenovcu 2014. godine. Nesrećni čovjek je u poplavama izgubio sve i nije mogao da se pomiri sa tim - dodao je sagovornik.

Komentari: 0

Novi komentar