Član kriminalne grupe

Uhapšen Marko Gojčević

Podgorička policija uhapsila je tridesetogodišnjeg Marko Gojčević iz Bara, člana jedne kriminalne grupe, nakon što je kod njega pronašla pištolj u ilegalnom posjedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cijevi.
Objavljeno: 22. 11. 2019 - 14:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Operativna grupa CB Podgorica je juče oko 13h u naselju Zabjelo u Podgorici kontolisala člana jedne organizovane kriminalne grupe iz Bara, M.G. (30) kod koga je tom prilikom pronađeno vatreno oružje – pištolj u ilegalnom posjedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cijevi", navodi se u saopštenju.

Sprovodeći dalju kriminalističku obradu policijski službenici izvršili su blokadu naselja Zabjelo i u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom izvršili pretres tzv. štek stanova i drugih prostorija koje koristi M.G. na tri lokacije u Podgorici i Tuzima.

Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, zaštitni prsluk - pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura.

Gojčević je lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden VDT u Podgorici na dalju nadležnost, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Podsjetimo, Gojčević  je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe.

Komentari: 0

Novi komentar