Najkonkurentniji u kablovskom segmentu

Uz najniže cijene, najviše interneta, TV kanala i besplatnih minuta

BOX paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne telefonije, interneta i digitalne televizije. Korisnici mogu da imaju kombinaciju svih usluga na jednom mjestu, uz jedan račun i fenomenalnu cijenu 
Objavljeno: 29. 11. 2019 - 16:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kompanija M:tel nudi definitivno najbolje usluge u kablovskom segmentu. Ponuda M:tela je definitivno najbolja i najkonkurentnija na tržištu, jer pored veoma niske cijene korisnici dobijaju i velike količine resursa u okviru pretplate. Korisnici dobijaju brz, pouzdan i neograničen internet, puno besplatnih minuta u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, kao i mogućnost gledanja više od 200 vrhunskih TV kanala.

Ukoliko želite postati korisnik kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, M:tel vam nudi najbolju ponudu. BOX paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne telefonije, interneta i digitalne televizije. Korisnici mogu da imaju kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu, uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Korisnici paketa BOX all 4 dobijaju neograničene razgovore u M:tel fiksnoj mreži, 2.000 minuta ka M:tel 068 mreži, dok u mobilnoj telefoniji imaju besplatnih 2.000 minuta ka M:tel 068 mreži, kao i 200 SMS poruka ka 068 mreži i jedan GB interneta po maksimalnoj brzini. Ovaj paket omogućava više od 200 TV kanala, uključujuci sve Arena i Pink kanale. Tu su i dodatni TV sadržaji: AXN i HBO premium paket. Korisnicima je na raspolaganju internet brzine 200/10 Mbps, a dobijaju WiFi ruter. U toku je specijalna akcija – mjesečna pretplata za BOX all 4 u prvih 12 mjeseci je 19,99 eura, a nakon promotivnog perioda - 34,99 eura.

 

mbox

 

Neograničeni razgovori uz Box trio dva + paket

Korisnici BOX trio paketa imaju mogućnost neograničenih razgovora u M:tel fiksnoj mreži, kao i 2.000 minuta ka M:tel 068 mreži. Korisnicima trio paketa je omogućen pristup 200 TV kanala, uključujuci sve Arena i Pink kanale. Na raspolaganju su i dodatni TV sadržaji: Relax, AXN, Filmbox i HBO Cinemax TV paket. U toku je specijalna ponuda uz ugovor na 24 mjeseca - snižene cijene pretplate - već od 1 euro, u zavisnosti od paketa za koji se odlučite!

BOX duo paketi sadrže idealnu kombinaciju interneta i televizije, uz mogućnost aktivacije MOVE usluge, koja je besplatna za paket BOX duo 3.

Svi duo paketi korisnicima omogućavaju pristup 200 TV kanala, uključujući sve Arena i Pink kanale. Na raspolaganju su i dodatni TV sadržaji:

Relax, AXN, Filmbox i HBO cinemax. I za duo pakete važi akcijska ponuda uz ugovor na 24 mjeseca - snižene cijene pretplate - već od 1 euro, u zavisnosti od paketa za koji se odlučite!

Uz BOX pakete možete odabrati dodatne TV pakete. Lista kanala se nalazi na sajtu www.mtel.me.

U novoj prodajnoj akciji kompanije M:tel, za sve koji žele usluge kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije omogućeni su neograničeni razgovori ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori uz Box trio dva+ paket. Potpisivanjem ugovora za ovaj paket, korisnik dobija na poklon savremeni fiksni telefon SPC CS 900. Ono što ovu akciju čini posebno povoljnom je i cijena pretpate od samo jedan euro tokom prvih šest mjeseci trajanja ugovora. Podsjećamo da Box trio dva+ paket uključuje: TV paket sa preko 200 kanala, fiksnu telefoniju i internet brzine do 120 mbps. 
Mjesečna pretplata za ovaj paket je uz ugovor na 12 mjeseci 30,99 eura, a uz ugovor od 24 mjeseca 28,99 eura.

 

MOVE usluga omogućava premotavanja TV kanala sedam dana unazad

Korisnici mBOX paketa imaju mogućnost korišćenja i MOVE usluga, koja omogućava premotavanje kanala do sedam dana unazad. Više ne morate da brinete o tome da li ćete propustiti omiljene TV programe i emisije ako nijeste kod kuće. Multimedijalni servis pod nazivom MOVE pruža niz mogućnosti za premotavanje i pregled TV sadržaja uz izbor najnovijih serija i filmskih hitova on demand, tako da možete premotati na vašem TV uređaju preko 200 vrhunskih kanala - do sedam dana unazad!

 

Uživanje u NBA spektaklu na TV Arena 

Magiju NBA lige narednih šest godina svi ljubitelji i korisnici mBOX paketa  moći će da prate ekskluzivno na TV Arena, putem M:tel televizije. Ovogodišnja nova NBA sezona startovala je 23. oktobra i korisnici M:tela i ljubitelji košarke mogu da uživaju  u svjetskom spektaklu na kanalima najbolje sportske televizije u regionu!

Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i, naravno, nagradne igre.

 

nba

 

HbbTV u cilju obogaćivanja televizijskog programa

Korisnicima je na raspolaganju i hibridna emitersko širokopojasna televizija (HbbTV), koja obezbjeđuje uslugu dostave sadržaja istovremeno putem emiterskog kanala i interneta, čime je omogućeno korišćenje interaktivnih aplikacija u cilju obogaćivanja televizijskog programa. Uz HBB TV (hybrid broadband) dobijate mnogo više od standardnog televizijskog programa u kojem gledate sadržaje koji vam se nude. Sada je važan i vaš izbor, klikom na dugme upravo vi birate da li želite da pratite servisne informacije, vremensku prognozu, kratke sportske sadržaje, najnovije vijesti ili da uživate u zabavnim sadržajima. Za prikaz HbbTV portala na M:tel mreži potrebno je da imate TV uređaj koji podržava HbbTV i koji je priključen na internet, kao i signal M:tel kablovske televizije.

 

 

logo-za-hbb-tv

 

Uz BOX pakete televizori i plejstejšn na rate  

Uz mBOX pakete korisnici mogu kupiti i izuzetno kvalitetne televizore JVC i VOX uz izuzetno niske cijene i uz otplatu na 24 rate. Korisnici mBOX paketa mogu po izuzetno povoljnoj cijeni kupiti i konzolu vrlo kvalitetni Sony plejstejšn PS 4 1TB, uz otplatu na 24 rate.

 

Komentari: 0

Novi komentar