Bio obustavljen zbog odrona

KONAČNO: Uspostavljen saobraćaj na putu Podgorica - Kolašin

Saobraćaj na putu Podgorica - Kolašin otvoren je danas u 9h za sva motorna vozila, dok je za teretna obustavljen, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije. Saobraćaj je bio obustavljen je zbog odrona u kanjonu Morače, a i dalje je zatvoren i put preko Mateševa.
Objavljeno: 30. 11. 2019 - 09:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara u prekidu je od 6. novembra zbog odrona u mjestu Sokolovina.

Iz AMSCG su kazali da se jutros se saobraća po mokrim putevima i uz mjestimično smanjenu vidljivost i upozorili da su na dionicima koje prolaze kroz usijeke mogući sitniji odroni.

Do 6. decembra, zbog izgradnje zidova u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica, biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila.

Na magistralnom putu Trubjela - Vilusi, zbog rekonstrukcije, saobraćaj je u prekidu od devet do 12 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša - Cijevna promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-21 Barski most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Zbog istražnih radova na magistralnom putu M-2 dionica Bijelo Polje-Barski most biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni-

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Mioska režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog bušačko–minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog izgradnje zidova (W12 I W15 K1)u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice –Jelovica saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna za sva motorna vozila na putevima gdje su snijeg, led ili poledica.

Komentari: 1

hazard

30. 11. 2019 - 10:31

Ne znam sto su ga i zatvarali kad je cijela ta dionica ista i samo je pitanje srece il nesrece hoces li proci ili zavrsit sahranjen ispod gomile krsa .
Novi komentar