Saopšteno iz ove partije

OO DPS Bar: Aleksa Bečić u totalnom bunilu

Poštovani Aleksa, znamo da vam nije lako nakon VIII Kongresa, veličanstvenog skupa, najvećeg u istoriji DPS-a, jer smo juče još jednom demonstrirali našu političku dominaciju. Ipak, vas molimo, za vaše dobro, da se malo saberete. Znamo, nije lako slušati do juče vašeg političkog idola, gospodina Zorana Zaeva, kako pred čitavom javnošću kaze da je Crna Gora lider regiona zahvaljujuci DPS-u i Milu Đukanoviću, saopšteno je iz OO DPS Bar.
Objavljeno: 01. 12. 2019 - 17:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni dalje navode da je Bečiću još teže palo što je Kongres protekao u najboljem redu i što je demonstrirana sloga i snaga naše partije.

- Znamo da je vama i vašim mentorima najteže od svega palo to što je za predsjednika DPS-a ponovo izabran Milo Đukanović, jer ste i vi svjesni da je to garant vašeg poraza na narednim izborima. Znamo da ste vi i vaši mentori s nestrpljenjem čekali Kongres, i da je teško kad se toliki trud i "promo" rad sruši kao kula od karata za jedno veče. Ne bi voljeli da smo danas u vašoj koži, suočeni sa tmurnom realnošću da je DPS nikad jači, a da vi po svim anketama imate strmoglav pad i gubite bitku za opozicione glasove. Sve ove stvari koje ste rekli u Baru vjerovatno vam se priviđaju i to je psihologiji poznat fenomen bijega od realnosti. Barani svakako odlično znaju ko ste vi i Demokrate, i jasno su vam to pokazali na izborima - dodaju iz DPS Bar.

Oni su poželjeli Bečiću da što prije izađe iz političkog bunila.

- Realnost za vas je sljedeća - upravo vas optužuju da ste ojadili kasu vaše bivše partije za 100.000 eura, upravo vas osobe sa kriminalnim biografijama u Budvi prozivaju za iznevjerena obećanja i iznudu mita. Nedavno je dokazano i da ste plagijator. A da ste i manipulator i demagog, odavno su poznate činjenice! Želimo vam da što prije izađete iz političkog bunila u kojem se trenutno nalazite i pokušate, makar na tren, da budete odgovoran činilac političke scene Crne Gore - zaključili su iz barskog DPS-a.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić saopštio je da je za njega Bar, "Crna Gora u malom, ali i Demokratska Crna Gora u malom". 

Pomenuta partija je juče održala Drugu izbornu konvenciju u Baru.

Predsjednik Demokrata je istakao je da "nikada neće oprostiti Demokratskoj partiji socijalista (DPS) to što je uništila sistem vrijednosti". 

 

Komentari: 2

Tomas

01. 12. 2019 - 20:28

Samo u dva mjeseca Demokrate su po anketama izgubile 6%. Nikad od pocetka visestranacja nije vidjen tako veliki pad za tako kratko vrijeme..Nece ih vise niko.
Zajevanje

02. 12. 2019 - 10:38

Kako to da sada DPS diže u zvijezde Zajeva, kada je on jedan od tvoraca "Malog Šengena", koji su ocijenili kao kukavičje jaje DPS-u. "Ništa nova" rakao bi pokojni Oliver, kada je u pitanju DPS. On samo vidi ono što im ide u prilog i u džep. A što se Demokrata tiče, isti su kao i DPS.
Novi komentar