Ko je dobio najviše glasova delegata za članove GO DPS-a po opštinama

Delegati na Kongresu njih 598 su i glasali za članove novog saziva Glavnog odbora po opštinama.
Objavljeno: 02. 12. 2019 - 06:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kada je u pitanju Bar najviše glasova delegata je osvojila Tanja Spičanović potpredsjednica Opštine Bar, za Berane - dr Miodrag Bobo Radunović dekan medicinskog fakulteta, za Bjelo Polje - dr Biserka Bulatović direktorica opšte Bolnice, a za Budvu - Katarina Kažanegra, izvršni direktor Budvanske rivijere.

Najviše glasova delegata za Cetinje je osvojio Jovan Martinović državni sekretar ministarstva turizma, za Herceg Novi - Gordana Rajović, izvršna direktorica Instituta Simo Milosević.

Delegati su, kada je u pitanju Kotor najviše glasali za Željka Avramovića sekretara OO DPS Kotor, a za Nikšić za dr Gordanu Reljić direktoricu specijalne bolnice za plućne bolesti Brezovik, a za Danilovgrad - Dragan Đurović iz Agencije za vazduhoplovstvo.

Zoran Gospić savjetnik u Rudniku Uglja dobio je najviše glasova delegata kada su u pitanju prijedlozi za članove GO iz Pljevalja, a za Podgoricu dr Nermin Abdić direktor urgentnog centra KC Crne Gore. Delegati su i kada su u pitanju Tuzi najviše glasali za Nikola Gegaja potpredsjednika OO DPS Tuzi.

Novi saziv GO DPS-a koji je izabran u subotu veče ima preko 50 odsto novih lica i u njemu prednjače direktori javnih preduzeća, sportisti i biznismeni.

 

 

Komentari: 5

Vaso 8

02. 12. 2019 - 09:33

Najviše glasova su očigledno dobili oni kojih nema u korupciji i aferama.To je znak da ipak i u DPS ima razmišljanja i zdrave logike.
,Treća faza

02. 12. 2019 - 14:53

U pravu si, evo na pr. Dr. Rajović iz HN, rodjena Novljanka...nema je ninoko afere vezano za poslovanje Sindikata. Logična podrška.
Casper

02. 12. 2019 - 10:30

A gdje su vam ostale opštine i cijela lista???
Drač

02. 12. 2019 - 13:10

Interesantno bi bilo viđeti kako bi na glasanju prošli oni , koji nijesu bili na listi jer po funkciji postaju članovi Glavnog odbora, a to su poslanici, ministri ,predsjednici opština....
Мирослав Ђукић

02. 12. 2019 - 12:34

Јесу ли кладионице примале уплате за клађење на поједине кандидате?
Novi komentar