U subotu

Povratak u ring Radoševića: Meč protiv Asabova u Njemačkoj

Predrag Radošević u četvrtak putuje za njemački Hemeln, gdje će se 7. decembra boriti protiv Isama Asabova.
Objavljeno: 02. 12. 2019 - 12:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Meč protiv turskog borca, koji nastupa pod njemačkom zastavom, označice i povratak u ring za najboljeg crnogorskog sportistu poslije  tačno pola godine, nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF . 

Crnogorski profesionalni bokser  je do sada na profesionalnom ringu imao 36 borbi, ostvario je 33 pobjede i tri poraza, a osim poraza od Saidija u Podgorici, poražen je oba puta u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita, u njemačkom Hemelnu već je nastupao i to protiv Ronija Gabela za WBO titulu. 

- Nemam mnogo informacija o protivniku, ali je jasna moja želja da se nakon poraza od Saidija vratim na pravi put. Ovo je za mene kontrolni meč i predstavlja prekretnicu, jer bi pobjedom dobio novu šansu da se borim za sam vrh. Dobro sam trenirao i nadam se da ću odraditi dobar meč - kazao je Radošević.

Ukoliko Radošević savlada Asabova, već u junu na Trgu nezavisnosti, Peđa bi imao novi meč, gdje bi u novom bokserskom spektaklu tražio priliku za povratak u svjetski vrh.

- To mi je dodatni motiv uoči ovog meča, jer želim da u Podgorici, pred mojim prijateljima ponovo boksujem i nakon poraza od Saidija pokažem koliko vrijedim. Zbog toga je sada važno da trijumfujem u Njemačkoj - poentirao je Radošević.

Komentari: 1

Primorije 1

02. 12. 2019 - 18:37

Koliko je samo ovajal mali zalutao , časnije ti je bilo da se povučeš iz boxa i zbog sebe i zbog bixa uopšte.
Novi komentar