Projekat “Uhvaćeni tonovi”

Konkurs za nikšićke bendove, pobjednik snima album i svira na Lake festu

Kao dio projekta “Uhvaćeni tonovi”, NU Sinteza u saradnji sa Lake festom poziva nikšićke bendove da se prijave na konkurs, čiji će pobjednik dobiti priliku da snimi album i učestvuje na desetom jubilarnom Lake festu.
Objavljeno: 03. 12. 2019 - 12:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Konkurs je otvoren do 30. decembra za sve mlade ljude koji žive ili rade u Nikšiću. Potrebno je dostaviti bar tri demo snimka koji će biti presudni za odabir pobjednika konkursa. 

Nu Sinteza će u saradnji sa partnerom studiom „Stivi“ snimiti osam pjesama, raditi kompletnu produkciju i nakon snimanja albuma uraditi promociju.

Uslov je da je bend autorski orijentisan, bez ozira na žanr i da nema zvanično izdanje.

Lake fest i NU „Sinteza“ žele ovim projektom da daju punu afirmaciju muzičkom autorskom radu koji se prezentuje putem festivala, na kojem svake godine učestvuju bendovi iz Nikšića i Crne Gore. Takođe ovim se žele predstaviti široj publici bendovi i muzičari sa teritorije opštine Nikšić.

"Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem maila: [email protected]  i učestvuju na konkursu. Projekat „Uhvaćeni tonovi“ sprovodi NU Sinteza u opštini Nikšić, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD). ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).  U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Nikšić, Tivat, Kotor, Pljevlja i Podgorica. Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite nabr.tel. 067690233 ili mail: [email protected]”, naveli su iz NU Sinteza.   
 

Komentari: 0

Novi komentar