Odbor za međunarodne odnose

Usvojena inicijativa DF-a za kontrolno saslušanje Darmanovića

Odbor za međunarodne odnose prihvatio je inicijativu poslanika Demokratskog fronta (DF) za kontrolnim saslušanjem ministra vanjskih poslova Srđana Darmanovića.
Objavljeno: 03. 12. 2019 - 18:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na danas održanoj 67. sjednici, članovi Odbora za međunarodne odnose i iseljenike razmotrili su i većinom glasova podržali Predlog zakona o izmjenama Zakona o međunarodnim restriktivnim mjerama i Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o uzajamnoj administrativnoj pomoći u poreskim pitanjima.

Poslanici DF-a Branka Bošnjak i Jovan Vučurović tražili su da Darmanović bude saslušan zbog saopštenja trojice ambasadora koji su platili novčanu kaznu suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih poslova Mirni Nikčević.

Kako je objavljeno na sajtu Skupštine, članovi Odbora su na današnjoj sjednici podržali inicijativu za održavanje kontrolnog saslušanja.

Oni su, većinom glasova, podržali i predloge zakona o izmjenama Zakona o međunarodnim restriktivnim mjerama i o potvrđivanju Konvencije o uzajamnoj administrativnoj pomoći u poreskim pitanjima.
 

Komentari: 6

LUKA P

03. 12. 2019 - 18:13

Od zemlje junaka i sokolova, primjera čojstva i junaštva, postali smo zemlja lešinara. Branka i Jovan, doktor nauka i ruralni expert.
cista forma

03. 12. 2019 - 18:15

Doci ce, ispricati se za nepocinstvo kao i njih trojica i Mirna Crna Gora . A Mirnu ce poslat kad se prasina slegne u UAR da bude savjetnica Duski i vodi gradjevinsku firmu .
Pečičanin

03. 12. 2019 - 19:28

Dokle če se aktuelna vlast uz podršku DF sprdati sa Crnom Gorom.
Evo dokle

03. 12. 2019 - 21:13

Sve dok Rankovo smanjujuce jato, trenutno na 2% ne dodje na vlast I sve sredi (uz malu pomoc prijatelja >>uglednih parlamentaraca>>).
Мирослав Ђукић

04. 12. 2019 - 11:59

Pečičanin, ако ћемо право, "aktuelna vlast" не тражи ничију подршку ни у чему, а најмање од опозиције. Доследно и увек, све ради уз брк опозицији. Зашто би онда, одједном, тражила "podršku DF", онда када се хоће "sprdati sa Crnom Gorom"? Сигуран сам да они то хоће и знају и сами да раде.
Sprdnja od drzave!

03. 12. 2019 - 19:50

Teroristi saslusavaju drzavu? Pa ovo nema nigdje drugo do u Crnoj Gori! Dokle??!!!
Novi komentar