Lijevo krilo crnogorske rukometne reprezentacije

VUJOVIĆ se seli u BUNDESLIGU: Ispunio sam san!

Lijevo krilo crnogorske rukometne reprezentacije, Miloš Vujović, potpisao je ugovor sa ekipom Fukse Berlin. Vujović se seli u Bundesligu na tri godine, počevši od ljeta, saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 04. 12. 2019 - 15:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Ispunio sam san da dođem u Bundesligu i mogu reći da sam ponosan na sebe, jer sve što sam naporno radio toliko godina unazad jasno je da je bilo opravdano. Imao sam cilj, a to je Bundesliga i došao sam do njega. Sada imam druge ciljeve, da pokazem u Bundesligi koliko mogu i koliko vrijedim, a siguran sam da ću uspjeti u tome. Bundesliga je nesto posebno.. Hvala mojim menadžerima Saši Bratiću i Milošu Pavićeviću na odličnom savjetovanju i odlično odrađenom poslu, jer Berlin je veliki klub i siguran sam prava sredina za mene. Berlin ima velike igrače koji igraju sjajno i vjerujem da ću se brzo adaptirati, a mnogo toga lijepog sam čuo i o novom mladom treneru koji dolazi na ljeto. Vjerujem da me tek očekuje dosta uspjeha i trofeja - poručio je Vujović.

Vujović je u svojoj dosadašnjoj bogatoj karijeri igrao za Lovćen, Pelister, Ulcinj, Budvansku rivijeru i potom mađarsku Tatabanju.

Komentari: 1

Bobo

04. 12. 2019 - 17:17

Bravo majstore!
Novi komentar