Potvrdio predsjednik Budućnosti Voli

ŠAMPION ABA LIGE SIGURAN U EUROLIGI!

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan, danas je svojom izjavom za sajt kluba odagnao sve dileme oko učešća šampiona ABA lige u Euroligi. Njegovu izjavu prenosimo u cjelosti:
Objavljeno: 04. 12. 2019 - 18:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Želim da obavijestim sve ljubitelje KK Budućnost Voli i naše vjerne navijače da sam danas razgovarao na više tema sa Žordi Bartomeuom, prvim čovjekom Eurolige.

Na osnovu razgovora, ovom prilikom vas obavještavam da mi je Bartomeu dao informacije koje nijesu samo njegovo lično mišljenje, nego predstavljaju i odluke sa skupštine Eurolige - da je šampion ABA lige siguran učesnik Eurolige.


U daljem razgovoru mi je potvrdio da je to stav i za naredne godine i ne odnosi se na wild card, te da je ABA region važan za Euroligu i da je neizostavan dio njihovih strateških planova. Mi smo kao dobro organizovan, savremen klub koji pred sobom ima velike ciljeve, veoma zadovoljni pogledima Eurolige na naš region.


Na nama je da se isključivo skoncetrišemo na igru i da ponovimo istorijski uspjeh osvajanja ABA lige u sezoni 2017/18. Sve dezinformacije na ovu temu su klasične špekulacije ljudi koji su protivnici ABA lige, jer je moje pitanje bilo direktno i jasno kao i odgovor koji nije ostavio mjesta sumnji."

Komentari: 3

Daka

04. 12. 2019 - 22:07

Sad će akcija Čovića protiv Budućnosti.
Nino

04. 12. 2019 - 22:09

Sad počinje Zvezddina kampanja kod sudija
Kod "Boba"

04. 12. 2019 - 22:33

Ovu će činjenicu sva srpska štampa pod paskom Picoustog i familje Čović relatizovat iz tazloga slabljenja fokusa na ABA ligu od strane Zvijesdinih konkirenata...
Novi komentar