Tramp ljut!Trudo, Džonson i Makron ga ismijavali

  Snimak na kome se vidi kako predsjednik Francuske Emanuel Makron, premijer Velike Britanije Boris Džonson i premijer Kanade Džasmin Trudo podsmijavaju Donaldu Trampu naljutio je američkog predsjednika toliko da je otkazao najavljeni pres. 
Objavljeno: 04. 12. 2019 - 20:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tramp je trebalo da održi pres po zatvaranju NATO samita, ali ga je otkazao jer, kako je naveo na svom Tviter nalogu, održao već previše tokom samita. 

Upitan da prokomentariše snimak na kojem o njemu razgovaraju Trudo, Makron io Džonson, Tramp je premijera Kanade nazvao dvoličnim, prenosi Independent. 

Tramp je ipak kazao da smatra da je Trudo "dobar momak" ali da ima problem sa tim što ga je Tramp "prozivao" da navodeći da Kanada kao i države članice treba da izdvoji dva odsto BDP-a za NATO. 

Premijer Kanade Džastin Trudo, predsjednik Francuske Emanuel Makron i premijer Velike Britanije Boris Džonson su na prijemu u Bakingemskoj palati stajali zajedno i razgovarali, a mikrofoni su zabilježili dio njihovog razgovora. 

- A zbog toga si kasni - upitao je Džonson Markona, na šta je Trudo dodao: Zakasnio je zbog njegove konferencije za medije od 40 minuta. 

- O da, da, najavio je... -,nastavio je Trudo, ali ostatak rečenice je nerazumljiv. Sljdeći dio je ipak itekako razumljiv. Trudo kaže: Vidjeli ste  da su njegovom timu pale vilice do poda. 

 

 

Komentari: 4

Slika i prilika

04. 12. 2019 - 23:32

Nema nas usvijet, evo naš premijer u kadru
Veselin

05. 12. 2019 - 11:31

Pa što ako je u kadru? U čemu je problem? Pričaj što god oćeš, Duško je veći gospodin no svi oni zajedno.
grbalj

05. 12. 2019 - 05:22

OVA CETA, OA CETIRI VAJNA PREDSJEDNIKA, OGOVARAJU PREDSJEDNIKA AMERIKE PONASAJUCI SE KAO DJECA U ZABAVISTU,NE SLUTECI DA SU SNIMLJENI , ZABORAVLJAJUCI PROBLEME U SVOJIM DRZAVAMA.
-

05. 12. 2019 - 16:32

Ma nemas ti pojma populista dinarski. Nije ni cudo sto vojvoda povremeno skupi "na tisuce". Ima kandidata vazda za fasizam
Novi komentar