Krivične prijave protiv osumnjičenih za kamenovanje autobusa FK „Budućnost“

Državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je nakon uvida u spise predmeta naložio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.
Objavljeno: 05. 12. 2019 - 15:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su, sumnja  se, nakon završetka utakmice između FK „Sutjeska“ i FK „Budućnost“ kamenovali autobus u kojem su se nalazili igrači i članovi stručnog štaba FK „Budućnost“ iz Podgorice. Ovom prilikom je nastupila materijalna šteta i nije bilo povrijeđenih lica.

***Identifikovani osumnjičeni za kamenovanje autobusa FK "Budućnost"

***Kamenovan autobus fudbalera Budućnosti

Komentari: 1

Objektivni

05. 12. 2019 - 16:52

Navijac sam Sutjeske ali .... Buducnost je zasluzeno pobjedila. Bili bolji i zasluzili čestitke. A ne kamenice. Navijanje i igra bili maksimalno korektni. Nema Čake da pravi pizdar.. ! Zasluzeno leži tamo gdje i treba. Ali isto ove klince treba kazniti adekvatnom kaznom. Maloljetni su. Ali im roditelji nijesu maloljetni. Nema gore kazne nego doooooobro... po dzepu . Da plate šofersajbnu , da plate kaznu i negdje na rad . Besplatno. I naravno , zabraniti im ulazak na sportske dogadjaje .
Novi komentar