Kod stadiona Budućnosti

FOTO UBOD: "Pauk" uhvaćen u mrežu

Saobraćajna nekultura ne jenjava. Najnoviji primjer kod stadiona pod Goricom pokazao je da žrtva nepropisno parkiranih automobila može da bude, ni manje ni više, nego "pauk" Komunalne policije.
Objavljeno: 06. 12. 2019 - 12:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
FOTO UBOD: Pauk uhvacen u mrezu
Foto: Ana POPOVIC

Nesvakidašnja scena kod stadiona Budućnosti. Nakon podneva građane koji su se zatekli ovdje uznemirila je buka sirene iz vozila "pauk", čiji je vozač uzaludno pokušavao da dozove vlasnika nepropisno parkiranog automobila koji mu se ispriječio na putu.

pauk4

Naime, "pauk" je podigao jedno nepropisno parkirano vozilo marke BMW, ali nije bio u mogućnosti da ga odveze - pošto se našao u klinču sa nepropisno parkiranim okolnim automobilima.

pauk5

Nastala je nervoza među vozačima koji su pristizali iz oba smjera i nakon desetak minuta gužve situacija se napokon raščistila i vozač je odvezao svoj automobil sa sporne lokacije.

pauk1

pauk2

Komentari: 2

kad je glup pauk

06. 12. 2019 - 13:03

Skine ovoga sto je ulovio i ponese ovog sto ga je blokirao . I resen rebus .
Milo

06. 12. 2019 - 13:19

Direktor komunalne policije, “pauk”-a odmah da podnese ostavku,jer ovakav haos po gradu od parkiranih vozila nikad nije bio... ili neka kupe par motorcica i neka policajci voze bulevarima i kaznjavaju, u bulevarima redovno po jedna traka zauzeta za parkiranje?!?
Novi komentar