Pomoćnik direktora UP tvrdi

Lazović: Kriminalci prijete sa egzotičnih destinacija

Pomoćnik direktora Uprave policije (UP) za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Zoran Lazović, saopštio je danas da je nedavno sa konferencije za medije kriminalcima poručio da nisu bezbjedni, a da su mu oni uzvratili prijetećim porukama sa egzotičnih destinacija.
Objavljeno: 06. 12. 2019 - 13:10 Promjenite veličinu teksta: A A A
Lazovic: Kriminalci prijete sa egzoticnih destinacija
Foto: Portal Analitika

Lazović je kazao da se preduzimaju mjere na identifikaciji lica koja su mu prijetila, te da znaju o kome se radi, ali nije želio da saopšti njihova imena.

„Ne bih da saopštim njihova imena da im ne damo signal za skrivanje, ali znamo iz kojih su ekipa i ko su, i radimo s partnerima na tome da se uhapse“, naveo je on na konferenciji za medije Specijalnog državnog tužilaštva.

Specijalni državni tužilac, Milivoje Katnić, saopštio je da je svaka prijetnja bilo kom državnom organu ili građanima, prijetnja cjelokupnoj državi i pravnom sistemu.

„Vrši se atak na državu Crnu Goru. Ova organizacija policije sa državnim tužilastvom je sila u usponu. Vidite da se u ovom sektoru nalazi preko 100 službenika najboljih pripadnika policije. Za zadnje tri i po godine su podnijete optužnice protiv 35 kriminalnih grupa sa preko 170 pripadnika, a istrage se vode protiv preko 70 kriminalnih grupa. Pokušali su sve da urade, uključujući i prijetnje, da bi nas spriječili u radu, ali neće uspjeti. Pravda će zakucati na svaka vrata“, poručio je Katnić.

Komentari: 2

Majkl

06. 12. 2019 - 14:58

Mislim da je bas tesko, ali bas tesko prepanuti Lazovica. Ne izgleda covjek bas plasljiv. Radi svoj posao i to kako vidimo bas uspjesno. Kriminalci prijete nedje sa nekih destinacija skrivenih, to govori kakvi su kriminalci. Treba pogledati ko su kriminalci, bas je kriminal pao na niske grane ko su mu predstavnici. Sve li se danas zove kriminalac.... Dje nestade ono vitestvo koje je da kazem tako krasilo kriminalce, one prave kriminalce,, da ne pomisle ovi danasnji da je o njima rijec. Kodeks je postojao i bili su na svoj nacin kao Robin Hud svog pera i vremena a danas su postali jajare i sisnjare... Ziv i zdrav bio Lazovicu...
E dobro je...

06. 12. 2019 - 16:41

...kad su kriminalci tamo negdje daleko na neke egzotične destinacije i kad ih ovdje nema. Hahahaaaaaaaa.
Novi komentar