Jedan teže a drugi lakše povrijedjen

Policija: Uhapšen vozač koji je pijan udario dva pješaka

Policija je sinoć u Herceg Novom lišila slobode vozača koji je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške a drugi lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije,
Objavljeno: 07. 12. 2019 - 11:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sinoć, oko 21,35 u Herceg Novom, se dogodila se saobraćajna nezgoda, usljed koje je došlo do obaranja dva pešaka, koja su zadobila povrede. 

Do nezgode je došlo, kada je vozač Đ.D, upravljajući motornim vozilom marke BMW X5 hercegnovskih registarskih oznaka udario pešake K.V. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede i Š.M, koji je zadobio lake tjelesne povrede.

Policijski službenici su konstatovali da je Đ.D. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i to uz prisustvo alkohola u organizumu u količini od 1,3 g/kg.

Povrijeđeni pješaci su zbrinuti u medicinskoj  ustanovi, radi pružanja medicinske pomoći, dok  vozač je lišen slobode i zadržan u prostorijama Centra bezbjednosti Herceg Novi.  

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Podsjećamo, Uprava policije je juče najavila pojačanu kontrolu saobraćaja,  posebno vozača koji upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola, navodi se u saopštenju.

 

Komentari: 1

GRAĐANSKI

07. 12. 2019 - 12:11

Znade li mi iđe iko reć što bi sa onijem vozačem ruske ambasade koji dibidus pljan pri silnoj hitroj vožnji usmrti tri mladića unazad recimo 10-12 godina u Titogradu? Znam da je odma liferovan u Rusiju i ...?!? Rusalji, je li? Česovi imunitet za trostrukog ubicu?!
Novi komentar