Crnogorski pokret čestitao Analitici: Medij koji je pronašao pravu mjeru, autentični hroničar crnogorskog društva

Poštovani prijatelji iz portala Analitika,čestitamo Vam jubilej, deset godina od osnivanja i deset godina trajanja, kao medija koji je bio autentični hroničar crnogorskog društva i njegove političke scene, navodi Crnogorski pokret.
Objavljeno: 07. 12. 2019 - 12:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Analitika se profilisala i u profesionalnom, i u odnosu prema opšem interesu, kao medij koji pronašao pravu mjeru, pravovremeno informišući svoje čitaoce, zatim, putem stručnih analiza, istorijskih činjenica, kolumni, podižući svijest i obrazovani nivo, ne zanemarujući i zabavne sadržaje, navodi se u čestitici.

Kako dodaju, sigurni su da će Analitika i u budućnosti nastaviti da profesionalno informiše građane Crne Gore, ne zanemarujući  svoju obavezu i odgovrnost da predano radi na širenju svijesti, afirmaciji crnogorskih vrijednosti i države Crne Gore. 

Vjerujemo da su nam dobar dio aktivnosti  i ambicija podudarne, te da ćemo sarađivati i nadalje, kao što smo do sada, na obostrano zadovoljstvo i u opštem interesu, kaže se u čestitci Crnogorskog pokreta.

 

Komentari: 4

Kad je Stevo okadio

07. 12. 2019 - 15:06

E pa Analitiko kad ve je blagosilja Stevo Vučinić bićete vječni.
Pa, naravno!

12. 12. 2019 - 00:18

Kad je Stevo... Pa, da ti kažem, iskreni blagoslov od stare naše CPC mora uroditi plodom i " razvedriti iznad Crne Gore", Nema nista bolje i jednostavnije od postovanja ISTINE i ČINJENICA.
Matan

07. 12. 2019 - 15:56

Neizmjerno bih bio srećan da Crnogorski pokret osnuje partiju, jer bi to bila JEDINA PRAVA I ZDRAVA opozicija, koja bi vremenom postala konkurencija DPS-u! Da se razumijemo, ja sam simpatizer DPS-a, ali zdrava opozicija bi ih tjerala da budu bolji, ili ih smijenila na vlasti! Sa ovom, najodvratnijom opozicijom u Evropi, DPS će laganice vladati vječno! Znajući to, oni su čak i dobri. Ja želim da budu odlični, ili smijenjeni od boljih.
Vjerni CPC i CG

12. 12. 2019 - 00:10

Matane, doslovce POTPISUJEM svaku riječ u Vašem komentaru! To je ono što je nama U OVOM TRENUTKU NEOPHODNO KAO VAZDUH! Ili da Crnogorski pokret OSNUJE STRANKU, ili da se DPS jasnije odredi PREMA CRNOGORSKOM PITANJU U CJELINI! I to što prije ! Znamo da svaka politika mora praviti odredjene ustupke ALI KAD STRANKA IMA ZDRAVO I KVALITETNO JEZGRO neće naštetiti prioritetnim ciljevima. Nemamo što više čekati, načekali smo se! Najmanje što možemo doprinijeti osnivanjem stranke je OJAČATI PRODRZAVNI I PROCRNOGORSKI BLOK. A možemo i više s ljudima koji su ozbiljni i neiskompromitovani.
Novi komentar