Poslanik DPS-a ocijenio

Škrelja: Ne iznenađuje me Mandićevo odbijanje da se izvini

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Luiđi Škrelja, kazao je za Novu M da neće preduzeti ništa povodom incidenta u Skupštini, kada mu je poslanik Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, uputio uvredljive riječi. Dodaje da ga ne iznenađuje što je Mandić odbio da mu se izvini.
Objavljeno: 07. 12. 2019 - 17:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Mandić je, podsjetimo, prije dva dana, nezadovoljan onim što govori Škrelja u parlamentu, dobacio da će mu „prebiti“ i tu drugu nogu, znajući da Škrelja hramlje na jednoj nozi.

U izjavi za Novu M Škrelja kaže da ipak neće ništa preduzeti ovim povodom, a kolegama iz skupštinskih klupa poručuje da preispitaju sebe i svoje ponašanje.

„Najbolji mogići način saniranja svega toga što se dešava između kolega koje dijele isti posao i koji su na istom zadatku jeste da preispitaju sebe i svoje ponašanje. To je ono što bi preporučio svakome ko se bavi tim poslom. Ja nijesam pozvan da njima sugerišem bilo šta. Oni su izabrali taj put i ja im želim puno uspjeha u tom neljudskom ponašanju”, kazao je Škrelja.

Mandić je ranije kazao da se zbog incidenta i pogrdnih riječi upućenih Škrelji neće izvinjavati. To, međutim za Škrelju, nema nikakav značaj, niti ga iznenađuje.

„Niko nije tražio od njega od ranije niti sada da se izvinjava, niti bi mi značilo što njegovo izvinjenje“, poručio je Škrelja.

Komentari: 3

cg bluz

08. 12. 2019 - 02:51

Nikoga to ne iznenađuje, gospodine Škrelja. Izviniti se može samo čovjek koji ima barem kap savjesti. Ne čudite se kabadahiji.
nek mu prebije i trecu

08. 12. 2019 - 06:44

Sto da trosi Mandic rijeci ka Skrelji to nista ne znaci ?
lolo

08. 12. 2019 - 07:04

Nedostatak ljutskosti!! To su isti oni koji su ladno poubijali 1300 djece po Sarajevu, genocidirali po Bosni, ne samo Srebrenica, koji koljace proglasavaju za svece i, koji traze spomenik koljacu djece i zena. Ludilo koje normalan mozak ne moze da dojmi.
Novi komentar