“Ta ljubav jednostavno nije bila izvodljiva”

Autori “Prijatelja” otkrivaju zašto Fibi i Džoi nisu završili zajedno

Kroz deset sezona urnebesne serije “Prijatelji” pratili smo kako se odnosi famozne šestorke isprepliću te kako među nekima od njih nastaju ljubavne iskre.
Objavljeno: 08. 12. 2019 - 11:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tako na kraju pratimo kako se razvija ljubav Monike Geler i Čendlera Binga koji u samoj završnici postaju pravi porodični ljudi. Isto tako pratimo turbulentan odnos Rosa Gelera i Rejčel Grin, čija netipična ljubavna priča ne dobija srećan kraj.

Ali, što je s ostala dva lika u seriji- ako ste se ikad pitali zašto Fibi Bufe i Džoi Tribijani nikada nisu završili u srećnoj ljubavnoj vezi, autori serije sada su riješili da otkriju.

“Kad je vaš zadatak da zadržite šestorku na okupu, možda bi najlakše bilo napraviti scenario da se svi međusobno spetljaju i razviju nešto više od prijateljstva. No, mi smo smatrali da bi to bilo pogrešno. U tom bi slučaju sve izgledalo presterilno, previše složeno i nekako neprirodno”, objasnio je Dejvid Krejn, jedan od tvoraca sitkoma.

Naglasio je kako ta ljubav jednostavno nije bila izvodljiva, uprkos tome što je dvojac nekoliko puta razmijenio nježnosti i poljupce u seriji.

Prisjetimo se, Džoi kojeg u seriji igra fantastični Met Leblank jedini je lik koji je poljubio sve žene u ekipi kroz deset sezona. Tako su mu se kroz nekoliko epizoda dogodili i strastveni poljupci s Fibi, a u jednoj sceni čak pokušava da je oženi.
 

Komentari: 0

Novi komentar