Druga žurka u okviru projekta Konektor prevazišla sva očekivanja

Holandska zvijezda DJ Eelke Kleijn  nastupio je sinoć u podgoričkom Kolektoru, a žurka je bila rasprodata čak dan ranije, što je pravazišlo očekivanja organizatora, imajući u vidu da je ovo prvi sold-out  jednog ovakvog događaja u Crnoj Gori.
Objavljeno: 08. 12. 2019 - 19:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sjajna atmosfera, odlična produkcija  uz  fenomenalnog Kleijna i domaću podršku DJ i producenta Stefana Stojovića  Leera i Ognjena Vukovića, poznatijeg kao  Audiostorm, potvrdili su još jednom da  Podgorica može pratiti evropske trendove u domenu noćnog provoda.

Veliki broj mladih ljudi uživao je u talasima elektronske muzike, a  DJ Eelke Kleijn iz Podgorice u Amsterdam nosi samo pozitivne utiske. On je na svom Instagram profilu zahvalio podgoričkoj publici na fantastičnoj energiji i dao sve pohvale za produkciju.

Posebno je izrazio zadovoljstvo zbog prisustva gradonačelnika Podgorice i njegovih saradnika na žurci koji su ispratili njegov nastup do kraja. Poželio je da i mnogi drugi gradovi širom svijeta imaju veći stepen uključenosti  gradske uprave.

Glavni grad Podgorica i organizacija Konektor su nedavno pokrenuli projekat kojim će obogatiti kulturnu ponudu grada a žurka u Kolektoru je bila dio ovogodišnje manifestacije  Decembarska umjetnička scena.

Komentari: 0

Novi komentar