" /> " />

Poznata kompletna rang lista

Media daily: Portal Analitika na 12. mjestu u regionu, prvi u Crnoj Gori

Media daily, drugi put sprovela je nezavisan izbor za najbolji regionalni online news portal. U najuži krug od 30 portala iz šest okolnih zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija) našao se i Portal Analitika koji je na kraju izbora osvojio visoko 12. mjesto.
Objavljeno: 09. 12. 2019 - 14:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ove godine prvo mjesto osvojio je ujedno i prošlogodišnji pobjednik - slovenački portal 24ur.

tabela

Predstavnici za ovu nagradu se biraju iz svake od navedenih zemalja a svaka država ima broj predstavnika u odnosu na veličinu države pri čemu je približno 600.000 stanovnika potrebno za svaki portal.

Kako govore organizatori, portale za ovogodišnji TOP30 birali su prema tri kategorije:

''Prva je bila rejting po Gemiusu i Alexi, zatim mjesto koje su portali osvojili prošle godine i treće je bilo fokusiranje na portale koji se bave opštim informacija za područje cijele države u kojoj im je sjedište. Pri tome smo i dalje vodili brigu o zastupljenosti prema državama pa ako je otpao s liste portal iz jedne zemlje, iz iste je ušao drugi'', navodi se u obrazloženju.

Na ovom LINKU  pogledajte kompletnu rang listu.

Komentari: 3

xy

09. 12. 2019 - 14:05

Letimičan pogled na listu, po mom mišljenju i poznavanju stvari, "Analitiku" postavlja, najmanje, na 10 mesto ispred RTS koji je službeno glasilo četničke Srbije i vlade i b92.net koji je perjanica svih antikomunističkih ćelija u regionu. Za ostale bi čovek morao malo detaljnije da analizira, ali to "Analitici" nije ni bitno. Jedan je portal u regionu na kome možete afirmativno da komentarišete antifašizam i ulogi komunista u ww2. "Analitika" u doslednosti i poštenju nema konkurenciju.
Poredjenje

09. 12. 2019 - 15:11

Napravite jedan mali test. Objavite ove podatke u komentaru na portal Vijesti i vidite reakciju. Meni su sve korisnike pozatvarali zbog slicnih informacija :) Ma mi je drago zbog toga, jer dokazuju svoj nivo
Molba

09. 12. 2019 - 15:58

Raduje ova vijest, čestitam, ali prestanite - ako Boga znate -. da objavljujete "novosti" sa srpske estrade i folk parade! Da li ijedan od ovih 11 ispred vašeg portala to radi? Znam - treba zaraditi, ali, ali...!
Novi komentar