Medojević tvrdi da su ga Brajović i Gvozdenović spriječili da učestvuje na Parlamentarnoj Skupštini NATO

Predsjednik PzP i jedan od lidera DF Nebojsa Medojevic  tvrdi da je spriječen da  učestvuje u sesiji Parlamantarne Skupštine NATO, koja se održava u Vašingtonu od 09-12. decembra. 
Objavljeno: 09. 12. 2019 - 16:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Medojević navodi da je uredno obavijestio rukovodstvo Skupštine da će kao član Delegacije Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj Skupštini  NATO prisustvovati ovoj sesiji. Međutim, obaviješten je od strane Generalnog Sekretara PA Davida Hobsa da ga uprava Skupštine Crne Gore nije formalno prijavila.

“Nemam nikakvu dilemu da se radi o politički motivisanoj opstrukciji od strane Gvozdenovića i Brajovića, jer su ocijenili da bi moji nastupi i bilateralni sastanci sa važnim ljudima iz sektora odbrane i bezbjednoati iz najjačih zemalja Zapada nanijeli ozbiljnu političku štetu korumpiranom crnogorskom režimu. Zato su odlučili da po svaku cijenu, pa i po cijenu međunarodne blamaže spriječe moje učešće. Ja sam o ovakvom nečuvenom i skandaloznom odnosu uprave Skupštine obavijestio Predsednicu PA NATO, gospođu Moon i Generalnog sekretara PA NATO Davida Hobsa,koji mi je i zvanično potvrdio da Skupština Crne Gore, jednostavno nije poslala običan dopis da ću ja kao član delegacije Skupštine Crne Gore prisustvovati ovom važnom skupu.

Ja sam siguran da su i oni svjesni da istina o vezama crnogorskog rezima sa transnacionalnim kartelima za šverc kokaina, oružja, ljudi, cigareta i pranju prljavog novca polako ali sigurno postaje glavni znak prepoznavanja ove vlasti u međunarodnoj zajednici i da ce sve češće , na ovakve i slicne skupove biti pozivani i predstavnici DF .  Ja sam posebno pripremio prezentaciju o stvarnim vezama ruske mafije, bezbjednosnih struktura, tajkuna sa vrhom crnogorskog rezima , i audio snimke razgovora glavnog ruskog čovjeka u Crnoj Gori Milana Rocena iz 2006 koji sve to potvrđuju. Naravno da ću sve to poslati na odgovarajuće adrese, a sve ću detaljno prezentirati na sledećem sastanku PA NATO” istakao je Medojević.

Komentari: 12

Ko bi te pustio tamo, vojvodo?

09. 12. 2019 - 17:10

A sto ces ti tamo, operativcu ruskog GRU ? Tebi je odavno mjesto u zatvoru
Par rijeci o Medojevicu - I

09. 12. 2019 - 17:48

On je osoba bez i malo integriteta, spreman na sve izuzev da ucestvuje u nasilju bar direktno. Ali ne zbog toga sto mu je to civilizacijski princip nego zato sto se plasi posljedica. On je oportunista koji funkcionise vrlo jednostavno. Shvatio je da je lak nacin zarade odradjivati usluge za strane klijente kojima smeta kurs politike Crne Gore. Evo primjera: Najprije je radio na antierferendumskoj kampanji za Kostunicu i na tom zadatku gostovao u Americi. Potom je postao kadar beogradskih biznismena bliskih tadicu (sjecate li se bijelih kosulja) i za pokusaj smjene vlade CG dobio solidnu nadoknadu. Konacno se prihvatio najdrskijeg i najopasnijeg pokusaja smjene vlasti, ciju smo zavrsnicu vidjeli 2016-te. On je radio na finansijskoj grani plana. Jasno uvijek je profitirao i svaki put je znao da mu vlast CG ne moze nista. Drugo ga nije interesovalo
Tesla

09. 12. 2019 - 18:32

@SVAKA CAST na opisu pojave koja se odaziva na “Medo”. Bolje ga do sada jos niko nije opisao. Cista desetka.
!!!

09. 12. 2019 - 18:42

Nijesam procitao bolju "dijagnozu"za Medojevica.Bra'o ti ga.
Par rijeci o Medojevicu - II

09. 12. 2019 - 17:55

Stranka PZP uistinu sluzi kao paravan kompanija Nebojse Medojevica, preko koje obavlja prljave politicke i finansijske malverzacije. Njegovi metodi rada se oslanjaju na veze po svijetu. Naravno takve veze nisu osnovane ne njegovoj politickoj reputaciji niti kosmopolitizmu nego na korupciji, dakle podmicivanju kao sto je slucaj sa jednom politicarkom iz Njemacke, ili sa druge strane jednostavnim clanstvom u medjunarodnim asocijacijama, placajuci clanarinu i eventualno donacije. Tesko je reci zasigurno, ali vjerovatno u tome ima podrsku i nekih zemalja kojima je smjena vlasti u CG u interesu.
Zemunski Mafijas

09. 12. 2019 - 17:57

I ova kriminalna ....... nam jos sjedi u Parlamentu?
Tara

09. 12. 2019 - 17:58

Vlada treba u buduce da zabrani opoziciji da ih predstavlja i sramoti..jos od drzavnog novca..Ovo je nevidjeno da ih na ovaj nacin sramoti..Zasto ne upute tuzbu protiv ovog sramotnika..ima ih vise
Par rijeci o Medojevicu - III

09. 12. 2019 - 18:02

Jos ponesto o njegovim vezama po svijetu. On je oportunista koji se ne libi veza sa fasisoidnim politickim organizacijama. Sjetimo se njegovog hvalisanja prije nekoliko mjeseci da je clan ekstremno desnicarske asocijacije Amerikanca Steve-a Bannon-a koji je dosao u Evropu sa ciljem rusenja EU. Clanovi su politicari tipa Salvinia ili Le Pen. Kako smo culi clan je i desnicarske asocijacije gdje su i Americki konzervativci. Cilj je dobiti saveznika na sve moguce nacine u rusenju Crne Gore, sa kojih pozicija to ste sami vidjeli zadnjih nekoliko godine njegovog prijateljstva sa procetnickim strankama. Da li vjerujete da neko ko je odradjivao plan GRU 2016-te moze biti prozapadno orijentisan , da li mu CG nesto znaci. U njegovom slucaju , srpstvo, danas i ekstremna desnica jesu putevi da zaradi novac. IZDAJA drzave mu je profesija , a za to ga drzava i placa kao clana skuptine.
Fahro

09. 12. 2019 - 20:29

Boljeg opisa ovog .......... nijesam procitao ima i odavno. Tipican primjer ............ koji bi radi svoje g...ce rodjenu majku prodao. To ne izmisljam vec se i naucno moze dokazati.
Molba

09. 12. 2019 - 18:03

Molio bi lijepo moderatora da mi pusti sva tri komentara o Medojevicu jer cini jednu cjelinu. Hvala lijepa
DF je neprijatelj NATO-u

09. 12. 2019 - 18:17

Na Zapadu znaju perfektno da je DF pod direktnom komandom Moskve. napravite upit na Google.
Uzas od osobe

09. 12. 2019 - 19:40

Prije bi usao u kupacim gacama na samit NATO-a no sa Medojevicem.
Novi komentar