Bora Čorba: Rok ubijaju Jale, Bube i Raste koji prodaju maglu zajedno sa polugolim kravama

Bora Đorđević, frontmen rok grupe Riblja čorba, demantuje glasine da ima problema sa zdravljem. Nedavno je viđen u Ljubljani u šetnji sa svojim psom Larom. Kaže da to radi svako jutro kada ide u kupovinu štampe.
Objavljeno: 10. 12. 2019 - 12:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

A onda, kako je i najavio, nastupio je u u minhenskoj dvorani Kesselhause na romfestivalu. Bora nije propustio da naglasi kako su se pjesme sa novog albuma, 20 po redu, naslovljenog „Da tebe nije“ sjajno primljen kod publike.

“Taj album sam posvetio svojoj supruzi Dubravki, i tetovažu njenog lika takođe a zaslužila je mnogo više. Ona je moj oslonac i moja velika ljubav”, kazao je Čorba, a onda dodao kako ima još publike koja cijeni i voli rokenrol koji posljednjih godina „ubijaju“ Bube, Jale i lažne Raste te prodaju maglu zajedno sa polugolim kravama.

“Ali, eto, kažu to vole mladi a ne bi voljeli da mediji ne guraju i forsiraju te pjesme sa provjerenim folom „traži se“, a znamo da to nije tako”, kaže on.

Komentari: 2

bacio je kaparu

10. 12. 2019 - 13:38

pevase nekad hoce da se odcepe becki konjusari ,sta ce nam u stvari . A sad ne izbiva iz Lobljane pa jos i kucku poveoo . Jedino ga ona i slusa .
Xaxa

10. 12. 2019 - 15:02

Istekao rok trajanja
Novi komentar