Oglasio se Gurović: Supruga me pljunula, a ja sam je uhvatio za vilicu

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloljetnom ćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, za "Blic" je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.
Objavljeno: 11. 12. 2019 - 11:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Supruga hoće da mi napakuje jer već dvije, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para - kaže u razgovoru za "Blic" košarkaš koji je juče nasrnuo na suprugu i maloljetnu ćerku i nakon toga dobio krivičnu prijavu.

Gurović je u vrijeme kada smo razgovarali sa njim bio u Novom sadu, kod majke. Odlučio je da priča za "Blic" jer kako kaže želi da se čuje "prava istina" o onome što se dogorilo u utorak uveče.

- Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo - priča proslavljeni košarkaš.

U tom momentu njihova 16-godišnja ćerka, za koju bi kako kaže “život dao”, skočila na njega. Pokušao je da relativizuje nasilje u porodici i ismijavao supruginu reakciju.

- Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasjekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu - kaže Gurović i ponavlja da već godinama supruga od koje hoće da se razvede "histeriše i pravi incidente".

Komentari: 1

?

11. 12. 2019 - 15:11

Sto ce ovo crnogorskoj publici ?
Novi komentar